Opalite Plug

Diablo Organics

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van opaliet en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een schitterende glans.

Opaliet is een iets transparante, melkachtige glassoort met een mooi opaaleffect.

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.

Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55112
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
White Opal
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (75 stemmen)

Cijfer

75 reviews

9,3
5
Naar deze keek ik daadwerkelijk uit om binnen te krijgen. en wat zijn ze mooi zeg! In het mooie licht enorm siervol. Zowel goed zichtbaar dat het uiteraard opgerekte oren zijn maar toch ook enorm classy tegelijker tijd. Ik heb ze zelf in 12mm
4.5
Beautiful, but I had to stretch my lobe a bit more to fit it in. My lobe was 12mm but I had to stretch it to 13mm. No big deal. The stone itself is also quite thick, so it stands out.
5
Erg mooie plugs. Zitten erg lekker en zijn niet te zwaar. Zijn m'n favo plugs tot nu toe.
5
Dit zijn mijn favoriete edelsteen/glas plugs ooit! Prachtige, zachte kleur, die in het juiste licht verschillende kleuren toont <3
4.5
Ontzettend mooie plugjes, ze dragen heel fijn en de kleur is prachtig. Heel subtiel ook, ik draag ze met 14mm maar het valt veel mensen niet eens op dat het om gestretchte oren gaat.

Pagina's