Over je account

Als je bij ons een bestelling plaatst, wordt er automatisch een account aangemaakt. Maar je kunt natuurlijk ook al eerder zelf een account aanmaken. Een All Over Piercings account biedt je allerlei voordelen en is natuurlijk superawesome. Zo kun je een verlanglijstje bijhouden, houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling en kun je deelnemen aan het All Over Piercings MemberShip. We zetten alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Je adressen beheren: Je kunt meerdere adressen beheren. Als je een bestelling plaatst kan je een van je adressen selecteren zodat die snel is ingevuld.
  • De status van je bestelling bekijken: Hou in de gaten of je bestelling al verwerkt wordt en wanneer hij is verzonden.
  • Productnotificaties ontvangen: Is een product niet op voorraad? Geef dan aan dat je een notificatie wilt ontvangen. (klik op de groene knop: "mail me zodra voorradig" bij het betreffende product). Zodra de voorraadstatus is aangepast ontvang je direct een e-mail ter notificatie.
  • Een verlanglijstje bijhouden: Je favoriete producten makkelijk en snel terug vinden? Zet ze op je persoonlijke verlanglijst, ook handig om door te sturen naar je vrienden zodat ze gegarandeerd een goed verjaardagskado voor je scoren.
  • Reviews schrijven: Je kunt bij elk product een review plaatsen en een waardering geven van 1 tot 5 sterren. Hiermee help je andere klanten de beste keuze te maken, en help  je All Over Piercings op weg naar een nóg beter assortiment!
  • Foto's uploaden: je kunt foto plaatsen bij de door jouw gekochte producten.
  • Punten sparen: Spaar voor korting op je bestelling. Elke bestelling, goedgekeurde selfie of review levert je All Over Piercings Spaarpunten op.
  • Abonnementen voor de nieuwsbrief beheren: je kunt aangeven of je wel of geen nieuwsbrief wilt ontvangen. Let op! Inschrijven voor de nieuwsbrief kan je met regelmaat leuke kortingen opleveren!

 

Privacy

Als je bij ons bestelt, worden je gegevens door ons bewaard. Deze gegevens hebben we nodig voor de afhandeling van je bestelling en eventuele retourzendingen. Maar, je gegevens zijn bij ons absoluut veilig! Je persoonlijke gegevens worden niet vrijgegeven aan derden en ze worden alleen gebruikt zodat wij je bestelling aan je kunnen versturen. Je e-mail adres wordt alleen gebruikt voor de afhandeling van je bestelling of wanneer je op de hoogte gehouden wil worden van de leverbaarheid van een product. Je ontvangt alleen een nieuwsbrief als jij daar zelf aan ons toestemming voor hebt gegeven. Je ontvangt ook alleen productnotificaties als jij hebt aangegeven dat je die wilt ontvangen. Wil je geen All Over Piercings account meer, wil je je gevens aan laten passen of laten verwijderen? Stuur ons dan een mailtje en wij lossen dat zo snel mogelijk voor je op.