Reviews en selfies

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, krijg je na verloop van tijd een uitnodiging om een review en/of selfie via onze site te plaatsen. We zijn namelijk erg benieuwd naar je mening over onze producten. Daarnaast vinden we reviews en selfies supertof, want zo help je andere klanten met het maken van de juiste keuze en ons met het verbeteren van het assortiment. 

Instafamous
De leukste selfies plaatsen we door op onze Instagram @alloverpiercings. Zet je @instanaam bij de maatvermelding, dan taggen we je terug.

Regels voor het plaatsen van een review of selfie
Je kunt een review of selfie op onze site plaatsen via de review uitnodiging in je mail. Deze email is gekoppeld aan je ordernummer en je vindt daarin links naar de door jou bestelde artikelen. Je kunt alleen reviews achterlaten voor artikelen die je ook daadwerkelijk bij ons gekocht hebt. Onze moderators controleren de ingezonden reviews en selfies op echtheid. Je review of selfie wordt meestal binnen enkele dagen geplaatst, maar uiterlijk binnen 30 dagen. We staan geen betaalde reviews toe. Je review wordt niet geplaatst als de leesbaarheid niet in orde is of als er grof/aanstootgevend taalgebruik in voorkomt. Als je review uitsluitend over de geleverde diensten gaat en niet over het bijbehorende artikel, wordt je review niet geplaatst. We vragen je in zo'n geval direct contact op te nemen met onze klantenservice via info@alloverpiercings.nl
Selfies worden alleen geplaatst als je foto scherp en goed belicht is. Ook moet het betreffende artikel goed zichtbaar zijn op de ingestuurde foto. 

Service reviews via Truspilot en Kiyoh
We horen natuurlijk ook graag hoe je shopervaring en onze service is geweest! Je kunt hiervoor een review achterlaten via Trustpilot en Kiyoh, onder vermelding van je ordernummer. Deze platformen hanteren hiervoor de volgende richtlijnen:

https://nl.legal.trustpilot.com/for-reviewers/guidelines-for-reviewers

https://klantenvertellen.nl/informatie-voor-consumenten/