Nieuws

Welkom op de All Over Piercings Nieuws pagina! Hier houden we je op de hoogte van de laatste piercing- en sieradennieuwtjes.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

20-11-2023

Yess! Het shopping seizoen is weer aangebroken, en dat betekent dat er weer kortingsdagen aankomen! Wil je niks missen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief

De postvertraging lijkt opgelost te zijn!

15-06-2023

Het lijkt erop dat de achterstand bij de post grotendeels is weggewerkt, dus de bestelling zullen weer zoals voorheen geleverd worden. 

Vertraging bij de post

08-06-2023

Helaas zijn we er achter gekomen dat bestellingen die op 30 mei 2023 verzonden zijn, vertraging hebben opgelopen bij de post. Post NL geeft aan hun best te doen om de bestellingen alsnog zo snel mogelijk te leveren. Is je pakket op die dag verzonden, en heb je nog niks ontvangen? Dan vragen we je om nog even te wachten, je bestelling wordt waarschijnlijk alsnog zo snel mogelijk uitgeleverd. 

 

Check onze pagina met kortingscodes!

03-05-2023

Yes, er staat weer een nieuwe kortingscode live, kijk gauw op onze pagina met kortingscoupons

 

Nu in onze shop: nieuwe click ring bedels van nikkelvrij staal!

22-03-202

Nu online in onze shop: nieuwe click ring bedels van nikkelvrij staal. Shop ze hier

 

Nieuwe BEAM! Plugs

19-03-2023

Nieuwe BEAM! Designs zijn nu verkrijgbaar! Er zijn nieuwe ontwerpen van BEAM! in onze shop verkrijgbaar, waaronder Snakeskin tunnels en Custom Woord Plugs. Shop ze nu! 

 

Nieuwe piercingsieraden: titanium clusters met zirkonia!

17-01-2023

We hebben nieuwe clusters in onze shop, ingezet met prachtige zirkonia! Zirkonia (Of Cubic Zirkonia) is een synthetische steen die qua eigenschappen (lichtreflectie, hardheid) heel dicht in de buurt van diamant komt, maar veel betaalbaarder is. We hebben nog een kleine reeks clusters met kristal in onze shop (check onze Outlet!), maar op termijn zullen al deze kristallen clusters vervangen worden door de zirkonia clusters. Ons assortiment clusters wordt de komende tijd regelmatig aangevuld, dus hou ze in de gaten! Shop de nieuwste zirkonia cluster sieraden hier