Terugsturen & Garantie

Verkeerde levering? Defect bij aankomst? Hebben wij iets verkeerd ingepakt of komt er iets kapot aan? Stuur ons dan eerst een e-mail naar info@alloverpiercings.nl en wacht met het terugsturen van de artikelen totdat je reactie van ons heb gekregen.

 

Garantie

Bij All Over Piercings heb je recht op garantie!  Bij All Over Piercings heb je recht op de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat onze artikelen moeten kunnen doen wat er naar alle redelijkheid van ze verwacht wordt. Wanneer er dus onverhoopt iets kapot gaat zonder dat je daar wat aan kan doen, dan kun je gebruik maken van dit recht op garantie. Je hoeft alleen maar de artikelen samen met een ingevuld retourformulier terug te sturen naar ons en wij zorgen voor de rest. Na ontvangst van je retourzending zorgen wij voor een passende oplossing. Indien er nog voldoende voorraad aanwezig is betekent dit vaak dat we je een vervangend artikel toesturen. Mocht dit niet het geval zijn, dan storten we het geld terug op je rekening.

Eén formulier voor retour- en garantiezendingen Voortaan tref je een retourformulier aan bij elke bestelling die je van ons ontvangt. Op de achterzijde van het bij je bestelling gevoegde foldertje vind je het formulier terug. Vul het formuliertje zo volledig mogelijk in en geef op het formuliertje nog even aan of het een retourzending of garantiezending betreft, dan zorgen wij voor de rest.  Ben je het retourformulier kwijt geraakt of zat er onverhoopt geen bij je bestelling? Dan kun je het formulier hier alsnog dowloaden en uitprinten. Nederlandse retourzendingen: klik hier om het retourformulier te openen   

Formulier voor onze internationale klanten Of je nu wil retourneren vanuit België, Duitsland of welke andere bestemming dan ook, bij ons is retourneren altijd kosteloos. Je hebt voor internationale retourzendingen echter wel een ander retourformulier nodig. Indien je er geen bij je bestelling hebt aangetroffen kun je het formulier hieronder alsnog downloaden. Internationale retourzendingen: klik hier om het retourformulier te openen

Voor het openen van het retour- of garantieformulier heb je Adobe reader nodig. Download hier Adobe Reader 

 

Retourneren

De bedenktijd Bij All Over Piercings heb je 30 dagen bedenktijd. Zo heb je alle tijd om thuis op je gemaakt de artikelen te beoordelen. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgaaf van reden, de door jou bestelde artikelen aan ons te retourneren. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.  Deze termijn gaat in op het moment dat je bestelling door jou (of een aangewezen derde persoon) in goede staat in bezit hebt gekregen. Deze termijn verstrijkt 30 dagen na het moment dat je bestelling ontvangen is, zoals hierboven genoemd.

Let op: artikelen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geretourneerd worden!  Veel van onze artikelen worden verstuurd in een transparante sealverpakking (a.k.a. de verzegeling). Vanwege hygiënische redenen nemen we alleen artikelen retour die nog in hun ongeopende sealverpakking zitten. Zo kunnen wij garanderen dat alle artikelen helemaal nieuw zijn en ontvang je nooit een sieraad van ons dat al door iemand anders "gepast" is. Heb je de sealverpakking toch geopend? Dan kunnen wij je retourzending helaas niet in behandeling nemen. Gelukkig is onze sealverpakking transparant, zo kun je meteen zien of je artikel naar wens is zonder dat je de sealverpakking hoeft te openen. 

Artikelen die niet in een sealverpakking verpakt zitten, mogen alleen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat geretourneerd worden. Je mag tijdens je bedenktijd het artikel bekijken net zoals je in een winkel zou doen. Mocht het artikel niet meer in winkelstaat zijn dan kunnen wij de waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, bij je in rekening brengen.

Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dat kan op verschillende manieren. 

- Retourformulier en Europees Modelformulier voor Herroeping Vul het retourformulier wat bij je bestelling zit in, doe de artikelen in een stevige, passende en goed gesloten verpakking en stuur de artikelen helemaal gratis naar ons terug via ons retouradres met antwoordnummer. Wij gaan meteen met de je retourzending aan de slag nadat we deze hebben ontvangen! Heb je geen retourformulier meer? Dan kun je ons retourformulier hier downloaden. Je kunt je retourzending ook voorzien van een Europees Modelformulier voor Herroeping, deze kun je hier downloaden.

- Bellen of mailen Dat mag natuurlijk ook! Neem even contact met ons op via info@alloverpiercings.nl of via 072-7370119 en geef aan dat je de artikelen wil terugsturen. Wij helpen je met de rest. Stuur na deze berichtgeving vervolgens de artikelen binnen 14 dagen naar ons terug. We mogen wachten met het terugbetalen van je retourzending totdat de artikelen door ons ontvangen zijn, tenzij je in het bezit bent van een verzendbewijs (stuur ons in zo'n geval dan even een kopietje van het betreffende verzendbewijs).

Ons retouradres Alle retourzendingen mogen zonder verdere frankering verstuurd worden naar: All Over Piercings Antwoordnummer 238 1800 VB ALKMAAR. Retourneren is gratis via PostNL als je gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt je de producten ook via een andere vervoerder terug sturen, dan zijn de kosten wel voor je eigen rekening.

De terugbetaling Zodra wij je herroepingsmelding hebben ontvangen krijg je een mailtje van ons. We betalen je zo spoedig mogelijk het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terug op de rekening waarmee je ook hebt afgerekend.

Q: Ik heb mijn bestelling binnen de bovengenoemde termijn van 30 dagen teruggestuurd. Wat gebeurt er nu? A: Wij handelen je retourzending meteen af zodra wij de artikelen ontvangen hebben. Je ontvangt van ons bericht wanneer je retourzending is afgehandeld en wij zorgen ervoor dat het geld terug geboekt wordt op dezelfde manier als je het aan ons betaald hebt. Heb je je bestelling bijvoorbeeld met Paypal betaald, dan storten wij het bedrag ook weer via Paypal terug. Mocht je vragen hebben over deze manier van terugboeken, neem dan even contact met ons op via info@alloverpiercings.nl of via telefoonnummer 072-7370119.

Q: Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb? A: We betalen het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van je aankoopovereenkomst. Stuur je alle artikelen van je bestelling terug? Dan ontvang je het totale bedrag van je bestelling, inclusief eventuele verzendkosten terug.