Betalen & Verzenden

Bestellen

Een bestelling plaatsen bij All Over Piercings is makkelijk! Kies de artikelen uit die je wil bestellen, plaats ze in je winkelmandje en klik op "Afrekenen". Vervolgens kun je per stap al je gegevens, de gewenste betaalmethode en eventueel je kortingscode en extra opties selecteren. All set? Wanneer alles klopt en je de bestelling definitief wil doorvoeren, klik je op "Bevestigen & kopen". Hierna sturen wij je een orderbevestiging met alle details nog eens op een rijtje. Tevens kun je op elk moment je bestelling nog eens inzien via je gebruikersaccount op onze website.

Als je bij ons een bestelling plaatst, wordt er automatisch een account aangemaakt. Zo kun je makkelijk je bestelling inzien en het proces volgen. Maar je kunt nog veel meer met je All Over Piercings account! Klik hier om te lezen wat je allemaal nog meer met je account kunt doen.

 

Briefpost of pakket? De meeste bestellingen worden verstuurd in een verpakking die gewoon door de brievenbus past. Deze zendingen zijn niet voorzien van een traceercode en worden via het reguliere postnetwerk verstuurd.

Artikelen die niet door de brievenbus passen, worden per pakket verstuurd. PostNL biedt het pakketje twee keer bij je aan. Mocht je beide keren niet in de gelegenheid zijn om het pakketje in ontvangste te nemen, dan ontvang je van de postbode een afhaalbewijs waarmee je je pakketje op het dichtstbijzijnde postkantoor af kunt halen. 

Heb je van ons via email een traceercode ontvangen? Dan kun je via Track & Trace zelf de voortgang van de levering van je pakket in de gaten houden. Let op: door een verandering in het postsysteem zijn pakketzendingen richting België niet meer traceerbaar. Wil je wel een werkende traceercode? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Mail ons dan via info@alloverpiercings.nl voor meer info.

Verzendkosten. De verzend- en behandelingskosten voor een bestelling bij All Over Piercings zijn als volgt:

 

Zendingen binnen Nederland

Standaard verzending - zonder traceercode

Bij bestedingen tot 25 euro: € 1,95

Bij bestedingen van meer dan 25 euro: Geen standaard verzendkosten!

 

Pakketzending - met traceercode

Er zijn artikelen in ons assortiment die te groot zijn voor briefpost, waardoor deze artikelen via pakketpost verstuurd moeten worden. Bij de checkout (voordat je je bestelling helemaal afrondt) kun je zien wat de exacte verzend- en behandelkosten voor je bestelling zijn.

Bij bestedingen tot 75 euro: € 6,75

Bij bestedingen van meer dan 75 euro: Geen pakketkosten!

Niet thuis? Dan levert PostNL je pakketje af bij de buren of bij het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. De bezorger zal een briefje in de brievenbus doen met daarop de verdere informatie en instructies over de aflevering van je pakketje.

 

Zendingen naar België

Standaard verzending - zonder traceercode

Bij bestedingen tot 50 euro: € 3,95 (via reguliere brievenbuspost)Pakketzending (voor grotere producten en/of bestellingen van meer dan 50 euro)

Standaard pakketzending (met traceercode): € 8,95

Traceerbare pakketzending (met traceercode en inclusief verzekering): € 10,95

 

Alle andere landen in de EU

Pakketzending

Standaard pakketzending (met traceercode) : € 9,95

Traceerbare pakketzending (met traceercode en inclusief verzekering): € 19,95

 

Levertijden

Heb je je bestelling op werkdagen voor 17:00 besteld en betaald? Dan gaat je bestelling diezelfde dag nog de deur uit! Hieronder vind je een overzicht van de meest gangbare levertijden.

Leveradres binnen Nederland: meestal binnen 1 werkdag na verzending

Leveradres binnen Belgie: ongeveer 4 werkdagen na verzending

Leveradres naar andere Europese bestemming: meestal na ongeveer 4 werkdagen na verzending. Voor een gerichtere overkomstduur per land, verwijzen we naar de site van PostNL

 

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!

Vertragingen bij de post zijn supervervelend, dus we snappen dat je hier van baalt. Helaas kunnen we niet veel aan de postvertragingen doen, maar no worries, in de meeste gevallen ontvang je binnen 14 dagen alsnog je bestelling. Maak je je zorgen over je bestelling? Neem dan gerust even contact met ons op. We laten je hoe dan ook niet zomaar met lege handen zitten en zullen er alles aan doen om je verder te helpen.

 

Betaalmethodes

We bieden je diverse mogelijkheden om te betalen. Hieronder vind je een overzicht van de diverse mogelijkheden en de bijbehorende levertijden.

Betaalmethodes Nederland

 • i-Deal: snel overschrijven via internet bankieren. Op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.
 • Paypal (ook creditcard): op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd. Extra kosten: € 0,95
 • Achteraf betalen: betaal je bestelling pas na ontvangst! Je bestelling dient dan binnen 14 dagen betaald te zijn. Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd. Extra kosten: € 1,95
 • Credit Card: direct betalen met je MasterCard, Visa of American Express creditcard. Op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.

Klanten uit Nederland kunnen hun bestelling meestal binnen 1 werkdag na het versturen verwachten.  

 

Betaalmethodes België

 • i-Deal: op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.
 • Paypal (ook creditcard): op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd. Extra kosten: € 0,95
 • Bancontact/MisterCash: op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.
 • Sofort: op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.
 • Maestro: op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd. 
 • Giropay: op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.
 • Credit Card: direct betalen met je MasterCard, Visa of American Express creditcard. Op werkdagen voor 17:00 betaald, dezelfde dag verstuurd.

Klanten uit België kunnen hun bestelling ongeveer 4 werkdagen nadat deze is verstuurd verwachten.

 

Achteraf betalen (via MultiFactor)

Let op: je ontvangt geen acceptgiro. Wanneer je gekozen hebt voor de betaalmethode 'Achteraf Betalen', ontvang je binnen enkele dagen de betaaluitnodiging van MultiFactor via email. Je bestelling dient dan binnen 14 dagen betaald te zijn.

Klik hier voor de voorwaarden van MultiFactor

Al onze bestellingen worden verstuurd met PostNL. In een enkel geval wordt je bestelling met de pakketpost geleverd, hierover ontvang je van ons bericht. Meer over de overkomstduur van PostNL vind je terug op de site van PostNL.