Discreet verpakt

Als je bij All Over Piercings besteld, zorgen wij ervoor dat je bestelling in een stevige verpakking verstuurd wordt. We pakken alle artikelen met zorg in, zodat ze je in de beste staat kunnen bereiken. Wil je perse een discrete verpakking? Dan kun je dat tijdens het bestelproces aangeven.

Discreet verpakt: neutrale, merkloze verpakking

Soms hoeft niet iedereen meteen te zien waar je je toffe spullen vandaan haalt. Dat snappen we, daarom kun je ten alle tijde kiezen voor een discrete verpakking. Kies tijdens het bestelproces simpelweg voor 'discreet verpakt' door het vakje aan te vinken, en wij doen de rest Je bestelling wordt dan verpakt in een neutrale doos, zonder logo's of afbeeldingen. Onze enveloppen hebben standaard al een discreet uiterlijk, maar voor de zekerheid kun je dan alsnog aangeven dat je een discrete verpakking wenst, dan letten we daar extra goed op. Elke zending is voorzien van een adreslabel waarop jouw adres terug te vinden is. Op het adreslabel is in het klein onze bedrijfsnaam en adres terug te vinden.

Hieronder zie je hoe deze discrete verpakking eruit ziet:

 

Standaard All Over Piercings Verpakking

Envelop

Past je bestelling door de brievenbus? Dan verpakken wij alles in een stevige, neutrale envelop voorzien van noppenfolie aan de binnenzijde. Aan de buitenkant vind je onze adressticker waarop tevens ons adres is vermeld, zonder onze bedrijfsnaam. 

Pakketje

Wanneer je artikelen besteld die niet door de brievenbus kunnen of wanneer je bestelling een hogere waarde heeft, zullen wij je bestelling in een stevig (en vooral supertof!) doosje verpakken. Hiervoor gebruiken we onze speciale All Over Piercings verpakking met daarop ons logo/onze bedrijfsnaam. Ook op deze verpakking vind je aan de buitenkant vind je onze adressticker waarop tevens onze bedrijfsnaam en adres is vermeld. 

Hieronder zie je hoe deze verpakking eruit ziet: