Obsidian Plug

Diablo Organics

Onyx Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van onyx en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een mooie glans.

Obsidiaan is een niet doorschijnende, egaal zwarte steen met een mooie, zijdeachtige glans.

Stenenweetje:
Obsidiaan werkt reinigend en geeft inzicht.

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55113
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.6
Average: 4.6 (20 stemmen)

Cijfer

20 reviews

9,2
5
Ik heb een set van deze obsidiaan 12mm gekocht nadat ik een maatje groter ben gegaan en die zitten nu in mijn oor. De beschrijving is heel accuraat en duidelijk. Het is ook ontzettend makkelijk om te bestellen en de levertijd is supersnel. Ze zijn erg mooi en goed afgewerkt. Ik zou zeker weer bestellen bij @alloverpiercings en beveel het ook aan bij iedereen die nog twijfelt. Bedankt voor de super service en verzending!!
5
Prachtige plugs! Ik heb ze in 16mm en merk na 2 dagen dragen dat mijn oren er vanzelf van oprekken door het gewicht. Evengoed een aanrader.
3
Ik heb deze in 19mm. Super mooi als je oor er strak rond zit. Maar eens je deze een paar dagen in hebt gaat je oor wat rekken van het gewicht en kan hij gemakkelijk naar voren doorgangen en uitvallen.
5
Niemand die wat zegt over de spirituele werking van deze steen, dus bij deze! Ik merk echt dat deze steen mij helpt te aarden en zelfverzekerder te zijn. Ik draag nu weer even andere piercings en merk wel echt dergelijk verschil in mijn mood. Los van het feit dat zwart altijd mooi is, zien ze er gewoon badass uit!
5
Toppertje! Heb ze in 16mm dus ze zijn wel wat zwaar, maar ze zitten super comfortabel. Ze zijn heel makkelijk in te brengen en blijven goed zitten.

Pagina's