Agate Plug

Diablo Organics

Agate Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van agaat en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een mooie glans.

Het agaat wat voor deze plugs gebruikt is, staat ook wel bekend als Tibetaans agaat. De steen is over het algemeen niet doorschijnend en heeft diverse kleurschakeringen, varieerend van wit tot donkergrijs in een mooi gestreept patroon. Elke plug heeft zijn eigen, unieke karakter en kleurschakeringen.

Stenenweetje:
Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. Ook wordt het geprezen vanwege zijn (huid) helende eigenschappen.

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55115
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Bruin
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.270835
Average: 4.3 (24 stemmen)

Cijfer

24 reviews

8,5
4.5
Kort samengevat: dit is een van mijn mooiste plug uit mijn collectie! Kan je op alle kleding dragen :)
5
Prachtige plugs! Ik heb ze in verschillende maten gehad maar het blijven een van mijn favorieten. De kleur past overal bij en het gestreepte effect maakt ze echt speciaal.
4
Hele speciale plug! Ik heb hem in 10mm en hij zit als gegoten. Heel gemakkelijk in te brengen ook. Ook de kleurschakeringen vind ik mooi, anders dan op de foto's hierboven, waardoor ik hem nog unieker vind! Enige nadeel is dat hij soms durft uit te vallen als ik slaap, maar dan steek ik hem er gewoon terug in. Ben er blij mee!
2
Ik vind ze prachtig, deze agaat plugs. Ik heb zelf een heel mooi exemplaar van 6mm, maar helaas krijg ik deze niet in mijn oren door de gigantische flares. Andere double flared sieraden (staal, acryl) krijg ik wel in mijn 6,5mm oor. Helaas deze niet, groot minpunt dus.
5
MOOI! Prachtig zijn ze, makkelijk in te doen, mooi getekend. Echt een plaatje!

Pagina's