Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

Skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40000
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.739265
Average: 4.7 (163 votes)

Cijfer

163 reviews

9,5
5
Mijn lievelings vanaf nu! De tunnel lijkt groter en past mooi bij andere oorsieraden en bij elke outfit!
5
Deze skin eyelets zitten heerlijk. Winstaandeel ook nog eens leuk.
5
Draag deze al een paar jaar in verschillende kleuren en maten, en ik vind het de fijnste tunnels! Ze lijken groter dan je maat eigenlijk is, dat vind ik een pluspunt. Ze zijn ook duurzaam en zitten lekker. Met schoonmaken wel voorzichtig zijn, ik heb er wel een gescheurd per ongeluk.
4
De Skin eyelets heb ik aangeschaft in 8.2 mm voor mijn 8 mm stretches. Ze zijn mooi afgewerkt en voelen soepel aan. Echter kreeg ik ze niet goed in. De afwijkende maat blijkt toch iets te veel voor (redelijk) verse stretches. Wil je deze dragen? Wacht dan nog even tot je wat langer op de gewenste maat zit.
5
32mm gekocht voor mijn zoon. Ze zijn enorm mooi. Je ziet ze niet en toch wel! Super!

Pagina's