Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne, Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Perfect voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen. Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40000
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.742515
Average: 4.7 (167 stemmen)

Cijfer

167 reviews

9,5
5
Erg comfortabel en super makkelijk in te doen. Deze eyelet laat mijn tunnel er groter uitzien dan hij werkelijk is. Verder valt ie niet goed op, vanwege de doorzichtigheid, wat ook fijn is als je geen aandacht naar je tunnel wil trekken. Draag niks anders meer dan zulke skin eyelets.
5
Tsja, wat moet ik er nog over zeggen wat niet al gezegd is? De enige echte 100% neutrale tunnels terwijl het tegelijkertijd een gave en opvallende look is, je stretches lijken gigantisch, ze wegen helemaal niks en je voelt ze niet zitten. Als je geen allergische reactie op siliconen hebt hoort deze sowieso in je collectie te zitten.
4.5
Hele fijne tunnels, ze zijn dun maar schuren niet gelijk als je ze dubbelvouwt om in te doen. Zelf vind ik de look dat het net lijkt alsof je niks in hebt heel tof. Ik vind ze ook erg makkelijk in te krijgen en je merkt totaal niet dat je ze in hebt. Perfect voor de everyday look.
5
Dit zijn een van mijn lievelingstunnels. Ze zijn heel flexibel en zijn transparant waardoor het lijkt alsof je niets in je lobes hebt zitten. Ze kunnen dus bij alles gedragen worden (kleding) of gedragen worden in combinatie met andere juwelen in je lobes en/of andere delen van je oren. Kortom, heel leuke, makkelijk in te brengen tunnels die ik zeker zou aanraden.
5
Mijn lievelings vanaf nu! De tunnel lijkt groter en past mooi bij andere oorsieraden en bij elke outfit!

Pagina's