Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne, Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Perfect voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen. Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40000
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.748555
Average: 4.7 (173 stemmen)

Cijfer

173 reviews

9,5
4.5
Mijn absolute favoriete plugs, je voelt ze niet zitten, en zijn van hoogwaardig materiaal!
5
Eerste keer dat ik deze probeer en ben er helemaal fan van. Zit comfortabel en inderdaad heel tof om mee te slapen alsook tijdens het koude weer buiten vriest mijn oorlel er niet af LOL. Oorspronkelijk had ik een 14mm maar deze vielen er steeds uit dus heb ik deze in een 16mm besteld. Toen ik deze wou aandoen leek het groter uit te vallen dan verwacht mits een 14mm te klein werd en mijn oorlel uit zichzelf vergroot had. Maar omdat deze zo soepel is kreeg ik het na een beetje prutsen er in en rekte mijn oorlel na een 24u te dragen naar de grote van de plug. Ze zeggen dat je met deze plugs niet kan stretchen maar dat lukt eigenlijk zeer goed en doet veel minder pijn dan de gewone manier van stretchen. Ik beveel het aan. Als mijn linker oorlel dezelfde grote heeft als mijn rechter koop ik een 2e.
5
Was al fan van deze plugs en wilde iets neutraals nu. Absolute aanrader.
5
Hele fijne tunnels om mee te slapen en te sporten. Ook met het koude weer heel fijn want ze worden niet koud.
5
Got these in 19mm for my first lobes and 5mm for my seconds and I'm very pleased! They are incredibly clear, easy to insert and very comfortable. I get a lot of compliments for them.

Pagina's