Skin eyelet - Basic

Kaos Softwear

Skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40000
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.734375
Average: 4.7 (160 votes)

Cijfer

160 reviews

9,5
4
De Skin eyelets heb ik aangeschaft in 8.2 mm voor mijn 8 mm stretches. Ze zijn mooi afgewerkt en voelen soepel aan. Echter kreeg ik ze niet goed in. De afwijkende maat blijkt toch iets te veel voor (redelijk) verse stretches. Wil je deze dragen? Wacht dan nog even tot je wat langer op de gewenste maat zit.
5
32mm gekocht voor mijn zoon. Ze zijn enorm mooi. Je ziet ze niet en toch wel! Super!
5
Ze zijn heerlijk zacht en zijn erg makkelijk om er in of uit te doen. Fijn om mee te slapen en omdat ze doorzichtig zijn, geeft het een illusie dat de gauge nog groter is.
5
Mooi flexibel en zit lekker.
5
Al veel ervaring met Kaos. Beste wat er bestaat als het op silicone eyelets/plugs aankomt. Zeker de transparante vallen niet op. Het lijkt wel of je niets in hebt, wat een zeer leuk effect geeft!

Pagina's