Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne, Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Perfect voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen. Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40000
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.74854
Average: 4.7 (171 stemmen)

Cijfer

171 reviews

9,5
5
Was al fan van deze plugs en wilde iets neutraals nu. Absolute aanrader.
5
Hele fijne tunnels om mee te slapen en te sporten. Ook met het koude weer heel fijn want ze worden niet koud.
5
Got these in 19mm for my first lobes and 5mm for my seconds and I'm very pleased! They are incredibly clear, easy to insert and very comfortable. I get a lot of compliments for them.
5
Ik heb de 8mm, omdat ik ze tijdens het trouwen inhad met een andere oorbel daar weer in. Zijn erg fijn en makkelijk in te doen
5
Erg comfortabel en super makkelijk in te doen. Deze eyelet laat mijn tunnel er groter uitzien dan hij werkelijk is. Verder valt ie niet goed op, vanwege de doorzichtigheid, wat ook fijn is als je geen aandacht naar je tunnel wil trekken. Draag niks anders meer dan zulke skin eyelets.

Pagina's