Outlet! Surprise Pair

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!

 

 

Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.454355
Average: 4.5 (241 votes)

Cijfer

246 reviews

8,9
5
Afgelopen week mijn membership punten ingewisseld voor een super leuk surprise pair Ontzettend leuke glazen plugs gekregen, mijn nieuwe favorietjes Bij de volgende bestelling waag ik de gok zeer zeker weer!
5
Heel fijn om verrast te worden! Ook heel prettig dat er geluisterd wordt naar de opmerkingen; zo draag ik liever geen acryl en hout, maar wel graag metaal, steen en glas. Dus ik kreeg een prachtig paar van turquoise glas. De randjes zijn wat scherp en de draaglengte voor mij iets te lang, maar ze zitten prima en staan mooi!
5
Bij elke bestelling voeg ik 1 of 2 surprise pairs toe. Elke keer weer een feestje!
4
Super mooi als altijd!! Bij 1 paar (schitterend schelp achtig plaatje aan voorkant) liet de voorkant een beetje los (als je goed kijkt,) maar vind ze veel te mooi om terug te sturen. Daar heb je eventueel lijm voor hahahaha. (14mm)
3
Mijn verrassingspaar was in eerste instantie niet zo'n succes, omdat de tunnels uit elkaar vielen. Maar gelukkig verkeert de vervanging die ik kreeg wel in goede staat. Hele leuke tunnels met een decoratieve rand. Ik twijfelde er al eeuwen over of ik zulke tunnels wilde, via zo'n verrassingspaar is die stap voor mij genomen.

Pagina's