Outlet! Surprise Pair

Outlet! Surprise Pair
-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.
  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!
Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.44366
Average: 4.4 (213 votes)

Cijfer

215 reviews

8,9
5
Heel toffe plugs gekregen, super blij.
3.5
Leuke plugs. Jammer dat het double flaired is, nu moet ik wachten tot ik bij 4mm ben voordat ik deze double flaired plugs kan dragen, maar dat is de gok die je neemt.
5
Super leuke plugs! Ze vielen helemaal in mijn smaak. Ook fijn dat ze single flared waren, want double flared plugs kan ik met mijn maat nog niet indoen.
1
Met een drol er op. Ik zal deze nooit dragen, maar mag deze niet meer retouren, helaas. Zonde van mijn geld. Ik zag hele leuke reviews voorbij komen en dacht... He dat ga ik ook doen.
5
Leuke bronskleurige tunnels ontvangen!

Pagina's