Outlet! Surprise Pair

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!

 

 

Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.461695
Average: 4.5 (248 stemmen)

Cijfer

254 reviews

8,9
5
Heerlijk om deze altijd bij te bestellen!Niet duur, een verrassing en vaak een stijl welke ik normaal niet bestel maar toch supervet zijn!
5
Heb ze nu voor de 2e keer besteld, ze zijn fantastisch en het is altijd een leuke verrassing!! Deze keer hele mooie houten plugs gekregen.
4.5
Toch maar de gok gewaagd en twee setjes besteld in 4 en 10 mm. Ik heb een roze kwarts setje ontvangen in 10mm en felroze siliconen in 4 mm. Super leuk dat het bij elkaar past!
5
Ik waagde weer eens een poging voor een surprise pair. Ik kreeg een super vet setje. Mooie glazen paarse teardropplugs. Niet iets wat ik normaal zelf zou kopen, maar nu ik ze heb ben ik toch wel enorm enthousiast.
4
Leuk setje van 4mm ontvangen. Blauw marmer achtig.

Pagina's