Outlet! Surprise Pair

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!

 

 

Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.477275
Average: 4.5 (264 stemmen)

Cijfer

271 reviews

9,0
4
okee ik moet nu echt stoppen met surprise pairs bestellen geloof ik.. Ik heb nu de pech dat ik een paar ontving die ik ruim een jaar geleden ook al had gehad bij de surprise pairs. (overigens wel een paar dat ik vaak draag.... eigenlijk alle paren die ik via surprise pairs heb ontvangen draag ik regelmatig)
5
Super blij verrast door de producten die ik heb ontvangen. Dacht, ik ga even een maat groter bestellen, maar die pas ik ook nog eens. Dus volgende keer ga ik voor de 14 mm. En dat voor die prijs... Ga dat zeker nog eens doen. Top!
5
Heel leuk! Heb paar groene siliconen tunnels gekregen en een paar blauwe glazen plugs. Allebei niet op de site te vinden helaas. Ik was nog opzoek naar kleurrijke plugs dus ik heb precies gekregen waar ik stiekem op hoopte!
5
Geniaal! Gevraagd of het misschien toch mogelijk is om single flare te krijgen. Het is per slotte surprise, dus het was helemaal niet gek geweest als dat niet kon en het voelde ook wel brutaal. Maar een heel mooi paar opalieten plugs gekregen! Super blij mee.
5
Geweldig ! Ik heb 4 surprise pairs besteld! Prachtige ontvangen een paar hout, glas, staal en een paar hele mooie sierlijke! Heel blij mee

Pagina's