Outlet! Surprise Pair

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!

 

 

Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.456965
Average: 4.5 (244 stemmen)

Cijfer

249 reviews

8,9
5
Eerste keer geprobeerd. Leuk dat je niet weet wat je krijgt. Super mooie houten plugs gekregen.
4
Leuke manier om verrast te worden. Als je erbij zet welk materiaal je liever niet hebt luisteren ze daar graag naar! :)
5
Enorm aangenaam verrast door mijn surprise pair, waarvoor ik gespaard had met mijn membership punten! Had een heel basic paar verwacht, maar kreeg prachtige plugs met leuke flora details. Bovendien werd er ook enorm snel en vriendelijk gecommuniceerd hierover via mail. Wat een topservice en wat een prachtige producten telkens weer!
5
Afgelopen week mijn membership punten ingewisseld voor een super leuk surprise pair Ontzettend leuke glazen plugs gekregen, mijn nieuwe favorietjes Bij de volgende bestelling waag ik de gok zeer zeker weer!
5
Heel fijn om verrast te worden! Ook heel prettig dat er geluisterd wordt naar de opmerkingen; zo draag ik liever geen acryl en hout, maar wel graag metaal, steen en glas. Dus ik kreeg een prachtig paar van turquoise glas. De randjes zijn wat scherp en de draaglengte voor mij iets te lang, maar ze zitten prima en staan mooi!

Pagina's