Outlet! Surprise Pair

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!

 

 

Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.47244
Average: 4.5 (254 stemmen)

Cijfer

260 reviews

8,9
4.5
Super gaaf een verrassingspaar! Mooie oranje siliconen tunnels 5 mm en hangers die ik niet gewend ben maar kei gaaf zijn. Dit ga ik zeker nog een keer doen.
5
Yes! HE-LE-MAAL blij met het verrassingspaar!! Super mooie houten hangers ontvangen met een detail van metaal. Deze ga ik vaker bestellen.
5
Leuke blauwe siliconen tunnels ontvangen van 10 mm.Ik bestel altijd een verrassingspaar, altijd leuk!
5
Had 2 paar besteld. Supercool zijn ze, dankjewel!
5
Leuk om te bestellen! Ik kreeg twee paar, 1 paar in een kleur die ik nooit zou nemen en rubberachtig. Maar ze staan verrassend leuk en zijn erg fijn om mee te slapen. Het tweede paar heeft een mooie kleur natuursteen, heel erg vet!

Pagina's