Outlet! Surprise Pair

-+
Aantal & prijs is per paar
(Je ontvangt 2 stuks)
Vanaf 2,95

Beschrijving

Op zoek naar iets nieuws voor je opgerekte piercings en hou je van verrassingen? Dan zijn onze Surprise Pairs perfect! Met de Surprise Pairs haal je een toffe set piercingsieraden in huis tegen een superaantrekkelijke prijs. Wanneer je een Surprise Pair besteld pakken wij een random setje in jouw maat eruit, dus het is even afwachten welke kleur of wat voor piercingsieraden je ontvangt. Tussen onze Surprise Pairs zitten plugs, tunnels, hangers, spirals en ringen in allerlei kleuren en van allerlei materialen. Al deze piercing sieraden zitten niet meer in ons standaard assortiment, dit is dus dé kans om een mooi setje in je bezit te krijgen tegen een fantastische outlet prijs! Let op: er kunnen zowel doubled flared als single flared sieraden tussen zitten!

Surprise Pair sieraden kunnen NIET geretourneerd worden.

  • Je krijgt een random set piercingsieraden toegestuurd
  • Surprise Pairs kunnen bestaan uit plugs, tunnels, ringen, hangers of spirals in diverse kleuren en materialen
  • Superleuke sieraden voor je piercings, tegen outlet prijzen!

 

 

Artikelnummer: 
99915

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.450645
Average: 4.5 (233 votes)

Cijfer

237 reviews

8,9
5
Ik ontving witte silicone plugs en zwarte plugs met een parelmoer laagje erop. Erg blij mee, net weer 2 paar besteld, ben benieuwd.
3
Ik kreeg deze keer helaas een paar die ik al had (houten rechte plugs) en een paar super plastic-fantastic roze met glitters (die komen misschien nog van pas bij een fout feestje). Volgende keer beter!
5
Hele mooie set chirurgisch stalen plugs met gouden bloem ontvangen. Er is echt bewust gekeken naar de rest van m'n bestelling om een mooi bijpassend paar te vinden in 19mm. Heel blij mee!
5
Alweer een super mooi paar! Erg blij mee!
4
Super mooie plugs ontvangen!

Pagina's