Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne, Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Perfect voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen. Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40001
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.762665
Average: 4.8 (375 stemmen)

Cijfer

377 reviews

9,5
5
Comfortabel en makkelijk in te doen. Draag nooit wat anders.
5
Net een nieuw paar besteld, omdat mijn vorige paar na 3 1/2 jaar zo'n beetje dagelijks dragen toch begonnen te slijten. Super comfortabel, fijn om mee te slapen, handig in combinatie met grote hangers als je niet zo'n hangende oorlel wilt. Kan niet zonder!
5
10mm. Ik draag ze elke dag. Super fijn en comfortabel.
5
De meest heerlijke tunnels die er zijn! Nieuw paar zwarte besteld, omdat mijn vorige paar echt versleten waren. Ik draag ze dan ook altijd, maar ze gaan jaren mee!
5
Mijn favoriet! Ik draag deze 24/7 en gebruik ze ook icm grotere hangers. Laatst was ik er een kwijtgeraakt en toen heb ik direct een nieuw setje besteld want ik wil niet zonder!

Pagina's