Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne, Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Perfect voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen. Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40001
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.7644
Average: 4.8 (382 stemmen)

Cijfer

384 reviews

9,5
5
Stevig, zitten erg fijn en zijn mooi.
5
Heb deze doorheen de afgelopen jaren regelmatig besteld (omdat ik groter gegaan ben en er hier en daar wel eens eentje ben kwijtgeraakt). Zitten zeer goed, zijn makkelijk in en uit te doen en zijn van goede kwaliteit.
5
Superfijne tunnel! Slaap met deze silicone tunnel fijner dan met een hard exemplaar. Nu weer 10mm besteld, want mijn gat van 14mm wat laten krimpen.
5
Ontzettend blij mee. Makkelijk in te brengen en schoon te maken. Gaan niet irriteren.
4.5
Vind ze heel mooi, en je stretches zien er inderdaad veel groter uit met deze tunnels. Ze wegen helemaal niks, en blijven goed zitten. Het uit doen vind ik nog wel een uitdaging, als ik ze niet goed opvouw voordat ik ze uitdoe zijn m'n stretches niet blij met me. Heb er al een keer een scheurtje in m'n oor door gehad. Dat is dus mijn minpuntje. Ze zijn natuurlijk ook iets groter dan mijn stretches vanwege het andere maatsysteem en mijn oren zijn gewoon niet super makkelijk rekbaar ondanks dat ik al zo'n 8 maanden op deze maat zit. Dus als je stretches niet makkelijk iets verder rekken (zoals de mijne), is dat misschien wel iets om op bedacht te zijn.

Pagina's