Stretching Pins - Normale Lengte

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 2,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De ideale stretching tools! Superfijne stretching pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een normale lengte van 50mm. Gebruik je regelmatig een insertion pin, taper of expander om je piercings op te rekken? Dan is deze All Over Piercings stretching pin zeker ideaal! Deze prachtige stretching pins zijn door ons ontworpen en lopen mooi geleidelijk op, waardoor je zo veilig mogelijk je piercings op kunt rekken. De afwerking van deze stretching pins is geweldig; de pins zijn superglad gepolijst zodat je zo comfortabel mogelijk kunt stretchen. De achterzijde is licht concaaf, en dat helpt het sieraad geleiden als je deze met de pin wilt plaatsen. De tapers lopen per maat ongeveer 2mm op. een 5mm taper gaat bijvoorbeeld van 3mm naar 5mm

  • Stretching pins van superhoge kwaliteit
  • Exclusief bij All Over Piercings verkrijgbaar
  • Gemaakt van spiegelglad gepolijst, chirurgisch staal
  • De opgegeven eindmaat is de exacte maat

Let op! Om beschadiging of vermissing tijdens het verzenden te voorkomen, worden deze artikelen als pakket verstuurd. Bij het bestellen worden er extra pakketkosten in rekening gebracht. De exacte kosten vind je in je besteloverzicht.

Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
57104
Totale lengte: 
50 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.46154
Average: 4.5 (13 stemmen)

Cijfer

14 reviews

8,9
5
Door de lengte en het concave uiteinde perfect om mee te stretchen!
5
Doet z'n werk goed. Helaas is de inkeping om het juweel in te steken niet zeer diep. dus mijn kogelvormige stretch sloot niet goed aan op de rand van de taper.
4.5
Top strechers!Heel fijn om mee te strechen, ook met mijn gevoellige huid.Alleen jammer de er geen O-ringen bij zitten.
2.5
Erg fijn en gladde stretcher. Alleen voor een grotere maat ontzettend zwaar, waardoor de stretcher niet goed blijft zitten en enorm gaat 'hangen'. Was een stuk fijner geweest als hij wat lichter kon zijn. Gelukkig is het materiaal fijn en zal ik daardoor niet snel voor een andere kiezen.
5
Superfijn dat er een stretch pin is voor elke millimeter tot in grotere maten! Op een of andere manier krijg ik mijn oren nooit een hele millimeter in een keer gestretched, hoe lang ik ook wacht, dus grotere sprongen zoals in het Amerikaanse systeem zouden me nooit zijn gelukt. De pins zijn een mooi product. (Een tip voor andere mensen waarbij het stretchen, net als bij mij, niet zo soepel wil lopen: ik heb naast deze pins de stretch plug bullets gebruikt in 3.5mm, 4.5mm, 5.5mm, 6.5mm en 7.5mm om uiteindelijk op 8mm uit te komen. Na 1-2 weken een stretch plug dragen in een halve maat, lukt het wel om met een pin soepel door te gaan naar de hele maat zonder je stretch te forceren.)

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.