Stretching Pins - Extra Lang

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

De ideale stretching tools! Superfijne stretching pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een totale lengte van 75 mm. Gebruik je regelmatig een insertion pin, taper of expander om je piercings op te rekken? Dan is deze All Over Piercings stretching pin zeker ideaal! Deze prachtige stretching pins zijn door ons ontworpen en lopen erg geleidelijk op, waardoor je zo veilig mogelijk je piercings op kunt rekken. De afwerking van deze stretching pins is geweldig; de pins zijn superglad gepolijst zodat je zo comfortabel mogelijk kunt stretchen. De achterzijde is licht concaaf, en dat helpt het sieraad geleiden als je deze met de pin wilt plaatsen.
Let op! De beginmaat van deze pins is de eindmaat van de vorige. De 8mm pin begint bijvoorbeeld bij 7mm. De 14mm pin begint bij 13mm.

  • Stretching pins van superhoge kwaliteit
  • Exclusief bij All Over Piercings verkrijgbaar
  • Gemaakt van spiegelglad gepolijst, chirurgisch staal
  • De opgegeven eindmaat is de exacte maat
  • Perfect te combineren met single flared plugs van glas
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
57103
Totale lengte: 
75 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (7 votes)

Cijfer

7 reviews

10,0
5
Ik heb nog nooit zo fijne stretch materiaal gehad. Ik heb deze nu besteld. Uit me vorige bestelling had ik de stretch 10mm besteld met gel en olie en ik zit nu alweer op 12mm en dat sinds vorige week zaterdag 17-07-2019. Nog effe en ik zit weer op 14mm .
5
Ik vind de 1,2mm stretching pin erg fijn om piercing staafjes met dezelfde dikte in te doen, zeker in combinatie met de True Jelly strechting gel.
5
Ik heb de meest inflexibele oren ooit maar met deze stretch pin ben ik probleemloos van 12mm naar 13mm gegaan. Ik dacht niet dat het mogelijk was zonder de stretch plugs maar aanschouw het wonder. Ik zal deze pinnen zeker in de grotere maten aanschaffen. Ik raad ze iedereen aan.
5
Ook voor intiem piercings ideaal! Na meerdere malen proberen om zonder naald te stretchen deze besteld. Zonder problemen van 3mm naar 4mm gegaan.
5
I had been stuck at size 3mm for 2 months until I tried this pin! This is the easiest way I've ever stretched my ears and I love that the wide end is concave because my tunnel fits right in it and there's no pain or pushing required. Well worth the money.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.