Stretching Pins - Extra Lang

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

De ideale stretching tools! Superfijne stretching pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een totale lengte van 75 mm. Gebruik je regelmatig een insertion pin, taper of expander om je piercings op te rekken? Dan is deze All Over Piercings stretching pin zeker ideaal! Deze prachtige stretching pins zijn door ons ontworpen en lopen erg geleidelijk op, waardoor je zo veilig mogelijk je piercings op kunt rekken. De afwerking van deze stretching pins is geweldig; de pins zijn superglad gepolijst zodat je zo comfortabel mogelijk kunt stretchen. De achterzijde is licht concaaf, en dat helpt het sieraad geleiden als je deze met de pin wilt plaatsen.
Let op! De beginmaat van deze pins is de eindmaat van de vorige. De 8mm pin begint bijvoorbeeld bij 7mm. De 14mm pin begint bij 13mm.

  • Stretching pins van superhoge kwaliteit
  • Exclusief bij All Over Piercings verkrijgbaar
  • Gemaakt van spiegelglad gepolijst, chirurgisch staal
  • De opgegeven eindmaat is de exacte maat
  • Perfect te combineren met single flared plugs van glas
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
57103
Totale lengte: 
75 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (2 votes)

Cijfer

2 reviews

10,0
5
Super gereedschap! Heel soepel en geleidelijk gestreched van 4 naar 5 mm. Bijna zonder branderig gevoel wat waarschijnlijk komt omdat het materiaal zo lekker koel is. Veel gladder dan acryl!
5
Net voor het eerst deze pin gebruikt in plaats van de 'normale' die helemaal smal begint. Erg fijn in gebruik, heb nog nooit zo prettig een mm opgerekt!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.