Stretching Pins - Extra Lang

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
4,95
2,48
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De ideale stretching tools! Superfijne stretching pin van spiegelglad gepolijst chirurgisch 316L staal, met een totale lengte van 75 mm. Gebruik je regelmatig een insertion pin, taper of expander om je piercings op te rekken? Dan is deze All Over Piercings stretching pin zeker ideaal! Deze prachtige stretching pins zijn door ons ontworpen en lopen erg geleidelijk op, waardoor je zo veilig mogelijk je piercings op kunt rekken. De afwerking van deze stretching pins is geweldig; de pins zijn superglad gepolijst zodat je zo comfortabel mogelijk kunt stretchen. De achterzijde is licht concaaf, en dat helpt het sieraad geleiden als je deze met de pin wilt plaatsen.
Let op! De beginmaat van deze pins is de eindmaat van de vorige. De 8mm pin begint bijvoorbeeld bij 7mm. De 14mm pin begint bij 13mm.
  • Stretching pins van superhoge kwaliteit
  • Exclusief bij All Over Piercings verkrijgbaar
  • Gemaakt van spiegelglad gepolijst, chirurgisch staal
  • De opgegeven eindmaat is de exacte maat
  • Perfect te combineren met single flared plugs van glas
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
57103
Totale lengte: 
75 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.65
Average: 4.7 (10 stemmen)

Cijfer

11 reviews

9,3
5
De super lange stretching-pin is echt de max! Stretchen gaat erg gemakkelijk daarmee en heel smooth. M'n PA zit nu op 4gauge. M'n frenum voorheen ook makkelijk gestretcht tot gauge 00. Top product.
5
Top artikel om te stretchen. Gaat heel geleidelijk en redelijk weinig pijn door zijn lengte en dus traag oplopende diameter.
2.5
Ik kreeg de pin zonder pijn door mijn oor heen. Maar om daarna een sieraad erachter aan te krijgen is nog wel een kunst. Dit wilde uiteindelijk het beste met een single flared tunnel. Stretchen met een bullet plug ging toch wat makkelijker, dus helaas is de stretching pin niet voor mij.
4
Het verloop in grootte is veel geleidelijker dan met de normale lengte pin, waardoor je de stretch langzamer kan maken. Voor mij werkte het alleen niet beter dan de normale lengte stretch pin. Ik heb deze gebruikt om naar 2mm te gaan en de pin was zo lang dat het lastig te hanteren was (moest de oorlel naar voren trekken om de pin langs de nek te laten gaan, was een rare hoek om daarna mijn plug in te doen). Ik heb later opnieuw een extra lange pin gekocht in de hoop dat het de beruchte 3mm naar 4mm stretch makkelijker zou maken, maar als je oor die stretch niet wil maken, wil je oor die stretch niet maken. Wederom vond ik de lengte van de pin juist lastig: met de extra lange pin is er veel meer pin dat nog door je piercing moet gaan voordat je je plug/tunnel erin kan doen en als het een lastige stretch is wil dat niet. Ik heb toen de 3,5mm plug als tussenmaat gekocht, daarna ging het wel goed met de pin (4mm pin was veel beter te hanteren dan de 2mm pin). Het is een mooi product en voor grotere maten zal ik hem misschien nog een keer overwegen, maar voor mij heeft de extra lengte nog niet echt handiger gebleken dan de normale lengte pin.
5
Ik heb nog nooit zo fijne stretch materiaal gehad. Ik heb deze nu besteld. Uit me vorige bestelling had ik de stretch 10mm besteld met gel en olie en ik zit nu alweer op 12mm en dat sinds vorige week zaterdag 17-07-2019. Nog effe en ik zit weer op 14mm .

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.