Single Flared Eyelet

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 3,95

Beschrijving

Onmisbare basics, speciaal voor opgerekte piercings! Comfortabele single flared eyelet van glad gepolijst chirurgisch 316L staal, voorzien van een o-ring. Geen flare aan de achterzijde, dus makkelijk in te doen! De o-ring zorgt ervoor dat het sieraad goed op zijn plek blijft zitten. Eenvoudig maar comfortabel sieraad, geschikt voor elke gelegenheid. Ideaal voor diverse opgerekte piercings, met name oorlellen.

Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30001
Draagbare lengte: 
7 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.68904
Average: 4.7 (447 stemmen)

Cijfer

449 reviews

9,4
4.5
Mooi en kwalitatief goed product! Ik vind de kleur van het metaal persoonlijk wat donker: het is meer grijs-zilver dan wit-zilver, en de schaduw aan de binnenkant van de tunnel is dan ook donker. Ik heb hele dunne oorlellen en voor mij zou een wat kortere draaglengte fijner zijn, dan kan ook beter door de tunnel heenkijken en valt er mogelijk ook meer licht in. Dit is eigenlijk mijn enige minpuntje (wat voor anderen juist weer ideaal kan zijn). Er zit een richeltje in de tunnel voor het rubberen O-ringetje waardoor deze beter blijft zitten. Dit is heel handig, maar kan onprettig zijn wanneer je deze tunnels wil indoen vlak na het stretchen: dan kan het zijn dat je blijft hangen in het richeltje en ze moeilijk verder in geduwd krijgt. Dus persoonlijk zou ik als tip meegeven voor verse stretches iets anders te gebruiken wat gladder is. (Mogelijk hebben anderen hier geen problemen mee: mijn oren willen alleen meewerken met stretches van 0.5 mm per keer, en stretchen dus niet zo heel makkelijk.)
5
Top! Simpel in te brengen. Ziet er mooi uit en is lang genoeg voor mijn dikke oorlellen.
5
Mooie simpele tunnel. Ik gebruik ze na het stretchten, maar ook daarna omdat ze mooi staan. Het draagvlak is precies goed voor mij (meestal is die te lang).
5
Erg handig om te stretchen. Van 8 naar 9 gegaan met deze! Zitten ook zeer mooi.
3
Nooit zoiets schattigs gezien! Net m'n 2e gaatje links van 2mm naar 2,5mm gestretcht.

Pagina's