Single Flared Eyelet

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95

Beschrijving

Onmisbare basics, speciaal voor opgerekte piercings! Comfortabele single flared eyelet van goudkleurig P.V.D. gecoat chirurgisch staal, voorzien van een o-ring. Geen flare aan de achterzijde, dus makkelijk in te doen! De o-ring zorgt ervoor dat het sieraad goed op zijn plek blijft zitten. Eenvoudig maar comfortabel sieraad, geschikt voor elke gelegenheid. Ideaal voor diverse opgerekte piercings, met name oorlellen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30008
Draagbare lengte: 
7 mm
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.68085
Average: 4.7 (47 stemmen)

Cijfer

47 reviews

9,4
4.5
Ik heb 3mm gekocht als tussen maat, ze zijn erg mooi en ook de kleur past mooi bij mijn gouden sieraden. Ik ga ze ook zeker nog in 6mm bestellen wat mijn eind maat wordt. Ik kreeg alleen de o-ring er lastig omheen, maar daarentegen blijft die wel goed zitten.
4
Ik heb 4mm en 5mm hiervan gedragen, en bij 5mm vind ik het mooiste, het blijft subtiel maar toch iets groter dat je ziet dat het echt een tunnel is! Ik heb ze elke dag in, passen overal bij!
5
Draag hem super vaak, het zit zo goed en is handig om in en uit te doen.
3.5
Ik draag deze tunneltjes als 'every day' juweeltjes. Ze zijn licht, elegant en handig!
5
Ik draag ze in 16mm en dit zijn mijn go-to tunnels, ik draag ze dus bijna elke dag. Zitten heel goed en steken niet ver uit aan de achterkant.

Pagina's