Reserve O-Ring Per Stuk

Spare o-ring per piece
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 0,35
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Raak jij ze ook altijd kwijt? Dan kan een losse o-ring uitkomst bieden! Losse o-ring voor je plugs tunnels of expanders. Bestel de o-ring in dezelfde maat als je plugs of tunnels, deze ring sluit goed strak om het sieraad.

Per stuk.
Artikelnummer: 
60051
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Silicone

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.2907
Average: 4.3 (43 stemmen)

Cijfer

43 reviews

8,6
2
Net gekocht voor 22mm plugs . De ringen glijden er meteen weer af. In dit tempo zijn ze binnen paar dagen op. Toch maar kleinere maat ringen kopen die blijven beter zitten. Advies: Maak ze strakker want true to size kopen is nutteloos.
4.5
Fijne o-ringen. Ze zijn doorzichtig en vallen daarom minder op. Blijven goed op hun plek zitten.
5
Altijd een reserve bij me in mijn portemonnee. Doen wat ze moeten doen; alles op z'n plek houden.
5
Ik koop deze altijd een maatje kleiner omdat ze dan goed strak zitten. Ze rekken sowieso iets meer dan de zwarte en daarbij voelen zo ook fijner en zacht. Als ik plugs draag met zwarte o-ringen krijg ik de 2e dag er jeuk van ondanks dat ik ze iedere dag goed schoonmaak. Bij deze silicone ringen heb ik daar totaal geen last van. Heb er ook altijd een paar in mijn portemonnee. Mocht ik er dan onderweg eentje kwijt raken (tot nog toe gelukkig nog nooit gebeurd) heb ik altijd reserve bij de hand.
2
Deze o-rings zijn te glad! Mijn tunnels blijven niet zitten met de doorzichtige. Ik raad de zwarte aan, die zijn een stuk steviger.

Pagina's