Silicone Plug

Kaos Softwear

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne double flared plug is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in wit en zwart. De voorzijde is dun en mooi vlak, voor een goede aansluiting op de huid. De achterzijde is hol, waardoor deze plugs superlicht zijn en je ze bijna niet voelt zitten. Supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40302
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.61594
Average: 4.6 (69 stemmen)

Cijfer

69 reviews

9,2
5
Prijs/kwaliteit zeker niet te klagen. Stevige stretch.
3.5
De binnenkant/achterzijde is hol. Dat vind ik minder mooi. Verder zitten ze super comfortabel, alsof je niks draagt. Door de opstaande rand voor en achter blijven ze goed in zitten. Andere plugs vallen nog wel eens uit, deze niet.
4
Zeer handige plugs, je kan er mee doen wat je wilt, ze vallen niet uit. Ik spreek uit ervaring, ga hier niet mee stretchen want ze zijn heel stevig en als je ze los laat en je oor is niet groot genoeg dan krijg je scheuren in je vel en dan wil je er echt geen silicone op hebben. :)
5
De meest comfortabele plugs ooit. Heel makkelijk in te doen en zo licht dat je ze eigenlijk niet voelt zitten. Passen bij alles en vallen niet echt op (ik had eerst 6 en nu 8 mm), wat handig is op het werk.
3
Handig en licht van gewicht. Mijn voorkeur gaat echter naar een hard materiaal van plug.

Pagina's