Silicone Plug

Kaos Softwear

Silicone Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 4,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne double flared plug is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in wit en zwart. De voorzijde is dun en mooi vlak, voor een goede aansluiting op de huid. De achterzijde is hol, waardoor deze plugs superlicht zijn en je ze bijna niet voelt zitten. Supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40302
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.636365
Average: 4.6 (66 votes)

Cijfer

66 reviews

9,3
5
De meest comfortabele plugs ooit. Heel makkelijk in te doen en zo licht dat je ze eigenlijk niet voelt zitten. Passen bij alles en vallen niet echt op (ik had eerst 6 en nu 8 mm), wat handig is op het werk.
3
Handig en licht van gewicht. Mijn voorkeur gaat echter naar een hard materiaal van plug.
5
Super cool plus lekker flexibel, dus makkelijk in te doen en je voelt ze niet zitten. Echte aanrader.
4
Zitten heel comfortabel en zien er super leuk uit! Ze zijn alleen iets minder soepel dan de tunnel variant, waardoor ze lastiger in te doen zijn. (als je oren niet van double flares houden)
5
Fijne plugs! Lekker licht en je voelt ze bijna niet zitten.

Pagina's