Silicone Tunnel

Kaos Softwear

Silicone Tunnel
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne second edition eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Second edition eyelets zijn stevige, double flared silicone tunnels die makkelijk in te doen zijn en erg stevig op hun plek blijven zitten door de flares. Beide flares hebben dezelfde vorm, in tegenstelling tot de Original Eyelets van Kaos, die een iets afgeronde front flare hebben. Deze flexibele eyelets zijn supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40101
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.62857
Average: 4.6 (70 stemmen)

Cijfer

70 reviews

9,3
5
Zitten heel prettig, ook tijdens het slapen en sporten. Normaal gesproken zijn m'n tunnels 12 mm maar deze silicone tunnels van 13 mm passen prima. Zijn vanwege het materiaal niet geschikt om mee te stretchen inderdaad! Alleen te gebruiken bij geheelde piercings.
5
Superfijne tunneltjes!! Ondanks dat ze wat groter uitvallen dan de normale maat (wat overigens netjes staat aangegeven) heb ik nergens last van gehad. Ze ogen ook wat groter (ik draag 6mm). Deze wil wel iets meer verschuiven (iets naar voren) dan de vorige silicone tunneltjes die ik had maar ze floepen er niet uit. Ik ben dik tevreden!!
4
Zeer handige tunnels, je kan er mee doen wat je wilt, ze vallen niet uit. Ik spreek uit ervaring, ga hier niet mee stretchen want ze zijn heel stevig en als je ze los laat en je oor is niet groot genoeg dan krijg je scheuren in je vel en dan wil je er echt geen silicone op hebben. :)
5
Super tunnels! Super goed om mee te slapen ook!
5
Ik heb zelf een 8mm. Heb het gebruikt om van 6mm naar 8mm te gaan en dat is echt handig omdat het zo soepel is! Ik heb simpel zwart en dat past bij alles vind ik... Bij het slapen voel ik ze niet zitten, wat ook een pluspunt is! Ik bestel hier soms iets en alles is altijd goed geweest!

Pagina's