Silicone Hider Plug - Version 1.5

Kaos Softwear

Silicone Hider Plug - Version 1.5
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
4,95
2,48
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Soft & squishy en bijna onzichtbaar! Deze hider plugs zijn gemaakt van zacht silicone in een subtiele huidtint. Superhandig voor wanneer je je plugs even iets minder zichtbaar wil hebben. De voorzijde is dun en mooi vlak, voor een goede aansluiting op de huid. De achterzijde is hol, waardoor deze plugs superlicht zijn en je ze bijna niet voelt zitten. Supergeschikt om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm

Nu verkrijgbaar in 6 verschillende tinten!
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40291
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Huidskleur - Versie 1.5
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.142855
Average: 4.1 (7 stemmen)

Cijfer

7 reviews

8,3
4
De kleur is prima, maar de draagbare lengte is erg onhandig. Zelf had ik de verkeerde maat gekozen, dus dat is mijn fout.
5
Deze tint is precies mijn huidskleur. Maakt helaas niet dat het opeens niet meer opvalt dat ik opgerekte oren heb, maar voor de dagen dat ik m'n haar los heb, oorbellen in wil en niet wil dat er een gat zichtbaar is of een mooie plug die de aandacht van m'n oorbellen afhaalt is dit wel een uitkomst. Er is heel gemakkelijk een gaatje in te prikken wat (vind ik) verder niet opvallend terug te zien is als je er geen oorbel in draagt. Verder is het door het materiaal ook erg comfortabel om in te hebben.
2
Had 'm besteld en toen bleek dat hij niet zo goed bij m'n huidskleur paste, volgende keer bestel ik een tintje donkerder... Alleen spijtig dat je het niet kunt uitproberen in je oor, je moet ze in het pakje laten zitten en dan is vergelijken niet gemakkelijk...
5
Handige plugs voor iets formelere dagen. Ze zitten goed, zijn van degelijk materiaal en passen perfect bij mijn huidskleur.
5
Deze tint hider plug past zo goed bij mijn huid dat hij totaal niet opvalt, nog beter dan verwacht! De plugs dragen heel comfortabel en zijn makkelijk in te krijgen. Deze ga ik zeker ook kopen op grotere maten.

Pagina's