Skin Eyelet - Basic

Kaos Softwear

Skin eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Soft & squishy! Deze fijne Basic Skin Eyelet is gemaakt van zacht silicone en verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren. Skin eyelets zijn flinterdun en hebben subtiele flares die nauw aansluiten op de huid. Hierdoor komt je opgerekte piercing nóg beter uit. Daarnaast zijn deze superflexibele eyelets ideaal om mee te sporten, zwemmen of om mee te slapen. Ideaal voor diverse opgerekte piercings!

Het oppervlak van silicone sieraden is niet superglad. Draag silicone sieraden daarom pas in een goed genezen piercing en gebruik ze niet om mee te stretchen.Let op: Kaos Softwear produceert hun sieraden aan de hand van het American Wire Gauge systeem. Sommige Kaos Softwear sieraden hebben hierdoor een afwijkende maat in verband met de verschillen tussen het gauge en metrieke systeem. Wanneer je een bepaalde maat bestelt, krijg je een iets afwijkende maat geleverd. Zie het onderstaande overzicht voor de exacte maten.

3 mm = 3,2 mm
6 mm = 6,5 mm
8 mm = 8,2 mm
10 mm = 9,2 mm
13 mm = 12,7 mm
Merk: 
Kaos Softwear
Artikelnummer: 
40009
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Wit
Materiaal: 
Silicone
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.7126
Average: 4.7 (127 votes)

Cijfer

127 reviews

9,4
5
Zijn erg fijn en comfortabel, heb ze vaak in.
5
Superfijn, echt gemakkelijk om in te doen. Geen last van en gaan niet uit bij het doen van ruwe dingen.
5
Ben bekend met de kaos softwear eyelets, maar wou nog een paar hebben! Comfortabel met slapen, vallen niet uit en kan ze lang inhouden (wat ik met andere silicone eyelets niet kan). Echt een aanrader!
5
Ook weer een lekker simpele maar mooie kleur die bij veel outfits past en niet zo zeer opvalt i.v.m. de kleur maar toch apart is omdat het geen gewone oorbel is. Je oor stretchen is zoveel leuker dan een gewone simpele oorbel. Heel fijne eyelets en je merkt het totaal niet als je ze draagt. Een echte aanrader.
4
Zitten heel erg comfortabel, zeker om te slapen. Vond ze alleen niet super mooi afgewerkt, het lijkt alsof er krasjes of putjes in zitten. Natuurlijk zie je dit alleen als je ze in je hand hebt, niemand zal het opmerken. Makkelijk in je oor te stoppen!

Pagina's