Yellow Tiger's Eye Plug

Diablo Organics

Yellow Tiger's Eye Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van tijgeroog en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een mooie glans.

Tijgeroog is een niet doorzichtige steensoort met diverse kleurschakeringen, varieerend van roodbruin tot helder geel. Het gevarieerde, gestreepte patroon geeft de steen zijn karakteristieke uiterlijk. Elke plug heeft hierdoor zijn eigen, unieke karakter en kleurschakeringen.

Stenenweetje:
Tijgeroog werkt beschermend, kalmerend en bevordert inzicht.

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55114
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Goudbruin
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.078945
Average: 4.1 (19 stemmen)

Cijfer

19 reviews

8,2
5
Het is een heel mooie stenen plug en de maat (10mm) is goed, het blijft goed zitten en ik vind de kleur van de plug erg mooi. Het heeft 2 kanten ( bolle en platte) dus kan je kiezen wat er bij jou past. Snelle verzending met brievenbus post en goed verpakt! Bedankt voor de snelle afhandeling en ik zal zeker weer een keer bestellen want ik heb nog wat op mijn verlanglijstje staan.
2
Ik draag de 8mm en vind de plug wat klein uitvallen. Ook zijn ze erg lang en minimaal flared bij deze groote...vallen bij mij dus snel uit.
4
Erg mooi! Voor als je eens wat anders wilt. De ene kant is bol en de andere kant plat dus ook nog draag keuze.
4.5
Ziet er erg mooi uit! Wel een relatief lang draagvlak.
4
Gaan makkelijk in en passen bij alles. De ene kant is bol en de andere kant is plat. Leuk dat je kan kiezen hoe je ze insteekt.

Pagina's