Amethyst Plug

Diablo Organics

Amethyst Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van amethist en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een mooie glans.

Amethist is een mooie, licht doorzichtige, paarskleurige steen. Elke plug heeft zijn eigen, unieke karakter en kleurschakeringen die kunnen variëren van licht naar donker.

Stenenweetje:
Amethist bevordert reiniging van lichaam en geest

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55118
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Paars
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.227275
Average: 4.2 (33 stemmen)

Cijfer

33 reviews

8,5
4.5
Prachtige stenen, uniek van kleur! Alleen is voor mij de flare wat aan de kleine kant, daardoor vallen ze best makkelijk uit. Ze zijn ook redelijk zwaar, maar dragen verder heerlijk voor mij.
3.5
Ik heb deze in 10mm Amethyst color. Het geweldige aan deze stone is dat ze elk uniek zijn qua kleurtekening, maakt ze voor mij juist mooi. Ze zijn wel soms ad kleine kant want ik verlies ze regelmatig..
5
Ik vind ze zo ontzettend mooi! Ik heb voor de paarse en opalite gekozen. Ik kan niet wachten om de opalite in te kunnen. Het is even wennen aangezien ze dubbel flared zijn, maar behalve dat zijn ze echt super mooi!
5
Fantastische plugs, enorm mooie kleur en passen ook perfect. De eerste paar minuten is het gewicht even wennen, maar nadien merk je niet meer dat je ze in hebt! Prachtig! <3
2.5
Waren erg mooi maar de kleur verschilde best wel van de foto, dus toch terug gestuurd. Wel heel blij met de licht roze.

Pagina's