Blue Goldstone Plug

Diablo Organics

Blue Goldstone Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van blauw goudsteen en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een mooie glans.

Goudsteen is een glasachtige steen met een mooi glittereffect. Dit is de mooie, blauwe variant.

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55125
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Blauw
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.4375
Average: 4.4 (32 stemmen)

Cijfer

32 reviews

8,9
5
Mooi zwart met genoeg glitters die vooral te zien zijn met natuurlicht of het bewegen van de plugs! De flares en het draagvlak is voor mij precies goed, niet te groot/te klein en goed glad afgewerkt.
5
Prachtige kleur, net een sterrenhemel! Ook de pasvorm is goed. Ik heb vaak dat stenen plugs los zitten, omdat ze zo glad zijn en mijn lellen van elastiek, maar deze zitten wel goed!
4
Als het licht er op valt glitteren ze erg mooi! Pasvorm vind ik iets minder, ik heb het gevoel dat de 10mm meer richting de 9mm gaat.
5
De glitters zijn erg mooi, net wat anders dan simpel zwart. Flare is prima en ga deze zeker opnieuw bestellen bij mijn grotere maat!
5
Dit zijn zulke fijne plugs om te dragen! Super mooi, het eerste wat me opviel was hoe veel glans en glittering er in de steen zat, wat hem toch ook best chic maakt. Heel fijn in te doen, blijft ook goed zitten, zelfs met slapen. Als je 'm goed verzorgt en af en toe een beetje invet tegen barstjes denk ik dat hij lang mooi blijft :D

Pagina's