Red Tiger's Eye Plug

Diablo Organics

Red Tiger's Eye Plug
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 5,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Rock hard met deze toffe plugs van Diablo Organics! Deze toffe plugs zijn gemaakt van rood tijgeroog en staan gewoonweg prachtig in je opgerekte oorlellen. De plugs hebben mooie, subtiele flares en een lekker ruim draagvlak. De achterzijde is vlak afgewerkt,de voorzijde is voorzien van een subtiele bolle vorm. Mooi glad gepolijst voor optimaal draagcomfort en een mooie glans.

Dit is de rode variant van tijgeroog. De steen heeft een prachtige satijnglans en is niet doorzichtig. Elke plug heeft zijn eigen, unieke karakter en kleurschakeringen.

Stenenweetje:
Tijgeroog bevordert rust en geeft je vertrouwen.

Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
Diablo Organics
Artikelnummer: 
55124
Draagbare lengte: 
10 mm
Kleur: 
Rood
Materiaal: 
Steen
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.206895
Average: 4.2 (29 stemmen)

Cijfer

29 reviews

8,4
4
Mooie kleur, dragen makkelijk. Mijn inziens is het draagvlak iets te klein en de flare ook, hierdoor verlies ik ze iets sneller.
5
Erg mooi. Ik heb ze in 6mm, de verschillende kleuren zijn goed te zien. Ik ben heel blij met deze plugs.
1
Heb de plugs vandaag binnen gekregen in 10mm. Jammer genoeg zijn de beide bijna helemaal egaal bruin.. Niet zoals afgebeeld staat op de foto's dus. :(
5
Heel erg mooi!!!
5
Net de plug(22mm) ingestoken en moet zeggen dat 'ie mooi is. De kleur is echt knap en ben overtuigd dat 'ie zal schitteren als de zon erin schijnt!! Draagt goed, alhoewel het ff wennen is aan het 'gewicht' maar ik ben zeker dat dat na een paar uurtjes ook alweer wat minder zal zijn. De plug was wel wat beschadigd, maar niks dat een beetje olie niet oplost. Bedankt voor het mogelijk maken van de aankoop!! Tot de volgende bestelling...

Pagina's