Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20080
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.142855
Average: 4.1 (21 stemmen)

Cijfer

21 reviews

8,3
4
Wat een k*t piercing om in te brengen .. maar hij zit. Als die eenmaal zit die perfect
5
Nice and simple. Just what I needed!
4
Heel mooi, fijn ringetje. Is makkelijk om open te krijgen. Sluit wel niet volledig.
1
Vreselijk, wil niet helemaal dicht en de opening komt steeds in mijn neus te zitten, die er dan met heel veel geweld weer uit moet. En nu moet ik hem weer buigen om er uit te halen. Nachtmerrie.
4
Super fijne ringetjes! Heel mooi en dragen lekker. Sluiten en openen van ringetjes wel iets moeilijker naarmate ze een kleinere doorsnede hebben maar als ze zitten, zit het goed. Zeker aan te raden!

Pagina's