Doorlopende Ring

AOP

Continuous Ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
2,95
1,48
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van titanium. Ze zijn minder flexibel als de stalen variant, maar wel een stuk beter voor nieuw gezette piercings. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! De titanium doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig de uiteinden naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20091
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

2.25
Average: 2.3 (4 stemmen)

Cijfer

4 reviews

4,5
3
Ik wilde een doorlopende ring proberen omdat mijn open ring nog wel eens wilde verschuiven maar deze was niet geschikt voor mij. Zonder geschikte tools was het heel lastig om de ring te buigen zonder deze te beschadigen. Wel is hij van goede kwaliteit en mooi.
3
Prima ringetje. Niet heel bijzonder. Alleen voor mijn neus net iets te klein (6 MM) dus ik ben hem al gauw kwijtgeraakt.
1
Sorry, ik vind dit echt een waardeloze piercing Het is in principe zon ringetje wat ook bijv sleutelhangers zit en ik krijg het met geen mogelijkheid open! Ik durf dit niet in mijn neus te doen omdat ik bang ben dat ik hem er dan niet meer uit krijg. Jammer!
2
Klopt inderdaad dat ze minder flexibel zijn. Ik krijg de piercing heel moeilijk dicht als ie in mijn neus zit.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.