Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
1,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20081
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.42857
Average: 3.4 (7 stemmen)

Cijfer

7 reviews

6,9
3
Simpel ringetje. Ik heb hem gebruikt als helix piercing, maar vond hem alleen lastig te sluiten en kreeg last van het scherpe randje.
2.5
Ik ben niet heel erg gecharmeerd van dit ringetje. Ik krijg hem met geen mogelijkheid goed dichtgeknepen, dus hij sluit niet aan. Ik draag hem in mijn neusvleugel, dus ik kan de opening naar binnen draaien en je ziet het niet, maar de uiteindes zijn soms een beetje scherp. Ik heb hem gekocht omdat hij zo goedkoop is en hij voldoet vooralsnog redelijk, maar ik zal deze op den duur zeker vervangen door een clickring, dat bevalt veel beter.
5
Ik heb er 10 gekocht voor in mijn oren en ook eentje in mijn neus. Ze zitten lekker en zijn makkelijk in en uit te doen!
5
Top als neuspiercing (6mm)! Ik vind het zelf heel prettig dat ik me niet druk hoef te maken om verloren bolletjes of staafjes waarmee ik aan handdoeken blijf haken. Prima materiaal. Het indoen was even priegelen in m'n eentje maar het is gelukt ;) Prijs / kwaliteit een dikke tien.
1
Ik had deze piercing gekocht met de bedoeling om ze als oorbellen te dragen. Enorm gepriegel om ze dicht te krijgen aangezien het héél stug materiaal is, eenmaal in heb ik er geen last van gehad, maar dat kwam pas toen ik ze er weer uit wilde halen omdat 1 gaatje aan het ontsteken was. Ik kreeg ze onmogelijk weer open en heb ze met een tang door moeten knippen... Opening vind ik ook nog erg groot als ze dicht zitten, als je ze met de 'opening' draait door je piercing was ik altijd bang dat ze heel raar vast zouden zitten omdat het niet sluit als 1 gladde ring zegmaar.

Pagina's