Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    1 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
-50%
2,45
1,23
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20083
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

1
Average: 1 (1 stem)

Cijfer

1 reviews

2,0
1
Een doorlopend buig ringetje zoals deze is definitief niet aan te raden! Ik heb deze een tijdje gedragen in mijn neusvleugel, maar doordat de sluiting niet goed is simpelweg, is de binnenkant van mijn piercing dichtgegroeid zonder dat ik dit doorhad. Mijn vaste piercingshop bevestigt dat dit een veel voorkomend probleem is met dit type ringetjes en raadt daarom ten eerste een click ringetje aan ipv een doorlopend ringetje. Kortom; als je wilt dat je neuspiercing dichtgroeit aan een kant, waardoor je hem eruit moet halen en na het genezen weer opnieuw moet halen piercen, koop dit ringetje. Zonde van mijn piercing!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.