Bioplast Labret Retainer

Bioplast

Bioplast labret retainer
  • Maat
    1,6 mm
  • Balmaat
    2,5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Moet je piercing even wat minder zichtbaar zijn? Dan zijn deze retainers de oplossing voor je! Ook wanneer je je metalen sieraad tijdelijk moet vervangen voor een sieraad van kunststof (bijvoorbeeld in verband met een medische ingreep) bieden onze retainers de uitkomst. Deze comfortabele labret retainer van Bioplast heeft een dikte van 1,6 mm. De retainer is voorzien van een vast plaatje wat je aan de binnenkant van je lippiercing draagt, het andere uiteinde met het kleine plaatje draag je aan de buitenkant van je piercing.

Bioplast is een hoogwaardig kunststof en licht flexibel en hierdoor extra mild voor tanden en tandvlees.

Let op: gebruik alleen de bijgeleverde inserts bij deze Bioplast Retainers. De andere inserts uit ons assortiment passen niet op deze retainers.
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
26003
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.333335
Average: 4.3 (15 stemmen)

Cijfer

15 reviews

8,7
5
Ik gebruik deze voor mijn septumpiercing bij wijze van retainer. Vind het nml lekkerder zitten dan een echte septumretainer en mijn septum zit hoog geplaatst, waardoor dit sieraad volledig onzichtbaar is. Voel 'm verder ook niet zitten!
5
Echte super dingen!! Heb snakebites (2 labrets) laten zetten en na 4 weken vrij moest ik weer werken. Ik weet dat je geen piercings in mag hebben tijdens werk. Ik had deze retainers ingedaan. Niemand viel op dat ik 2 gaatjes in me lip heb!
5
In tegenstelling tot wat er in een andere review gezegd wordt, gebruik ik ze om in mijn nieuw gerekte gaatje te dragen. Ga nu door naar 1,6 en ik vind ze fijn. Mijn gaatje is rustig, geneest voorspoedig en het zit gewoon goed. Wat ik persoonlijk ook mooi vind is dat de transparante retainer heel subtiel is. De lengte 6 mm is alleen net na het rekken wat krap omdat je oorlel nog gezwollen is, Daarna zit het perfect.
4
Het is even zoeken om het in te steken, maar eens je 't systeem gewoon bent, lukt 't wel. Valt ook niet op dus ideaal voor werk e.d. Bij mij is de laatste die ik aankocht het korte stokje wel scheef, maar dat komt omdat ik 't met mijn tanden heb willen open doen omdat ik 't niet meteen open kreeg.
5
Ik heb 2 industrials in mijn oor (standaard en een tragus conch) en als ik deze niet op wil laten vallen, zoals bij mijn werk, zijn deze retainers fantastisch! Een beetje bijknippen van de grote schijf is wel nodig, maar als ik ze eenmaal in heb zijn ze niet te zien. Zoals meerdere zeggen is het even oefenen om ze in te doen, maar net als met je gewoone piercing of bijv. lenzen wordt je hier vanzelf handig in. Zorg wel dat je piercing goed genezen is, want anders halen ze de binnenkant helemaal open. XD

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.