Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20084
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.7
Average: 4.7 (10 stemmen)

Cijfer

10 reviews

9,4
5
Heel fijn ringetje voor mijn neuspiercing! Ik draag zelf altijd een 7mm ring in mijn neus, deze gouden versie is erg subtiel maar wel nog mooi in het zicht. Makkelijk open en dicht te buigen! Zou deze overigens niet voor oorpiercings aanraden, daarbij is het irritant dat het ringetje altijd een klein beetje open blijft staan
5
Echt een super mooi minimalistisch ringetje.
2
Ik sluit me helaas niet aan bij de rest van de reviews, dat hij makkelijk terug te buigen is, ik krijg 'm helemaal niet meer dicht. Wel een fijn ringetje en snelle levertijd.
5
Fijn ringetje! Ik draag hem als neuspiercing en hij zit prima! Goed in te doen en dicht te buigen.
5
2 ringetjes voor dubbele high lobe, zit perfect en was makkelijk dicht te buigen!

Pagina's