Doorlopende Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Maat
    0,8 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

De perfecte ringen voor je piercings! Deze supermooie, doorlopende ringen zijn gemaakt van buigzaam chirurgisch staal. Het staal is onthard met behulp van een speciaal proces, waardoor de ringen met de hand open en dicht te buigen zijn. Ideaal als je niet graag van sieraad verwisselt en een gladde, stevige ring wil, bijvoorbeeld voor je neuspiercings! Onze doorlopende ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor diverse piercings.

Openen en sluiten: pak de ring stevig vast bij de uiteinden en buig ze naar de zijkant toe open. Verwissel de piercing ring en buig de uiteinden weer naar elkaar toe. Check ook onze blogpost met meer info: Hoe open je piercing ringen en andere piercingsieraden?
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20084
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 votes)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Fijn ringetje, zit netjes en comfortabel! Was makkelijk in te doen en dicht te buigen (heb er een tangetje bij gebruikt).
5
Top ringetje! Ik gebruik hem in mijn neus, iets lastiger om hem mooi aan te laten sluiten rond je neusvleugel maar dan draai je de opening gewoon naar binnen en ziet die der perfect uit! Ook leuk te gebruiken als fake septum.
5
Super fijn ringetje! Ik gebruik hem als neuspiercing. Makkelijk in te doen en dicht te draaien.
5
Ik draag deze ring in mijn neus en voor het eerst deed het geen pijn om te verwisselen. Echt heel fijn! Ik draag de ring met 8mm diameter en die sluit mooi aan. De ring weer dichtbuigen was ietwat lastig, maar nu zit die weer goed dicht. Aanrader!
5
Heerlijk zittende ring voor in de neus. Ik droeg normaal 1mm neuspiercings en ik moet zeggen dat 0,8mm enorm bevalt. Hij is makkelijk te buigen als je hem in je neus wilt doen en nadat je hem hebt dichtgeboven zit hij goed stevig vast. Ik heb hem in het goud gekocht en nu komt de zwarte er aan :D

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.