Stretch Plug - Flat

AOP

Stretch Plug - Flat
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 10,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Kleine stretchwondertjes, deze plugs! Comfortabele stretchplug van titanium met een vlakke voorzijde en bijna platte achterzijde. Ideaal voor het stretchen van kraakbeen in oren en je septum, maar natuurlijk ook ideaal voor lastige oorlellen die nét niet naar die ene maat toe willen. De plugs lopen in kleine maten, per halve millimeter, op waardoor je geen taper nodig hebt.

How to use:gebruik True Jelly om het plugje en je piercing goed glad te maken en druk voorzichtig de stretchplug erin om een halve millimeter verder te stretchen. De plug is voorzien van een groefje om de o-ring op zijn plaats te houden. Dit heeft geen verdere invloed op het stretchen, in de meeste gevallen voel je het niet eens.

Het draagvlak is gemeten tussen opstaand randje en o-ring. Totale lengte 11mm.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30031
Draagbare lengte: 
7 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.54651
Average: 4.5 (86 stemmen)

Cijfer

86 reviews

9,1
5
Ik heb nu de 4 mm plug in me oor zitten en is perfect om verder te stretchen want de 5mm taper ging er zonder moeite en pijn in. Ik ben hier heel tevreden mee en zal ook weer een grotere aanschaffen als ik weer verder wil gaan met stretchen in de toekomst.
5
De plugs in 4mm besteld voor mijn volledig genezen stretches. Ze zijn mooi simpel en lichtgewicht. Ondanks het groefje, moet ik de O-ring wel helemaal tot aan mij oorlel duwen om deze niet kwijt te raken. (Dat is voor mij geen probleem, want de plug steekt zo'n 4mm uit aan de achterkant.) Ik vind ze prijzig, maar verwacht ze elke dag te dragen dus dan valt het wel mee.
5
Draag 3,5mm als labret. Perfect sieraad, dunne platte achterkant, lengte is niet te lang en niet te kort. Blij mee!
4.5
Van 3mm naar 4mm lukte niet. Jammer dat ze zo duur zijn, anders had ik zeker alle maten gekocht ipv tapers!
5
THE most awesome plug in those whole universe. Simple, smooth, no extras and nothing missing. These are my everyday nostril plugs for the times that I dont want to decide which plugs am I going to wear today? or Do these match with the rest. They are durable and have a nice shine to them. To me the price is okay as I wear them almost daily. Love to see an exact copy of these in black. Guys..??!!

Pagina's