Stretch Plug - Flat

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 13,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Kleine stretchwondertjes, deze plugs! Comfortabele stretchplug van titanium met een vlakke voorzijde en bijna platte achterzijde. Ideaal voor het stretchen van kraakbeen in oren en je septum, maar natuurlijk ook ideaal voor lastige oorlellen die nét niet naar die ene maat toe willen. De plugs lopen in kleine maten, per halve millimeter, op waardoor je geen taper nodig hebt.

How to use:gebruik True Jelly om het plugje en je piercing goed glad te maken en druk voorzichtig de stretchplug erin om een halve millimeter verder te stretchen. De plug is voorzien van een groefje om de o-ring op zijn plaats te houden. Dit heeft geen verdere invloed op het stretchen, in de meeste gevallen voel je het niet eens.

Het draagvlak is gemeten tussen opstaand randje en o-ring. Totale lengte 11mm.

Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30051
Draagbare lengte: 
7 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.666665
Average: 4.7 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

9,3
5
Ik gebruik deze niet om te stretchen, maar als plug voor m'n 5mm septum piercing als ik er geen zichtbaar sieraad in heb. Hij zit veel comfortabeler dan m'n vorige kunststof plug, en de dunne platte kant helpt me om m'n hele neusopening vrij te houden. Ik ben zeer tevreden.
4
Heel fijn,Ik merkte met de poging tot stretchen naar 4 mm dat dit niet ging, dus ik moest op zoek naar een tussen maat. Dan is deze heel prima! Wel had ik een beetje moeite met hem erin krijgen(en ik had lang genoeg gewacht) maar dat komt denk ik daardat mijn oren niet makkelijk stretchen.Top product dus
5
My prayers have been heard: finally available in black! I am extremely happy with them and they are the same great quality as the "normal" ones. Very pleasant to wear and lightweight. Thanks AOP!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.