Stretch Plug - Bullet

AOP

Stretch Plug - Bullet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 10,95

Beschrijving

Kleine stretchwondertjes, deze plugs! Comfortabele stretchplug van titanium met een vlakke voorzijde en afgeronde achterzijde. Ideaal voor het stretchen van kraakbeen in oren en je septum, maar natuurlijk ook ideaal voor lastige oorlellen die nét niet naar die ene maat toe willen. De plugs lopen in kleine maten, per halve millimeter, op waardoor je geen taper nodig hebt.

How to use:gebruik True Jelly om het plugje en je piercing goed glad te maken en druk voorzichtig de stretchplug erin om een halve millimeter verder te stretchen. De plug is voorzien van een groefje om de o-ring op zijn plaats te houden. Dit heeft geen verdere invloed op het stretchen, in de meeste gevallen voel je het niet eens.

Het draagvlak is gemeten tussen opstaand randje en o-ring.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30032
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.593025
Average: 4.6 (129 stemmen)

Cijfer

131 reviews

9,2
5
Ik ben zeer tevreden over de stretchplug. Ik heb mij nostril gestretcht van 7 mm naar 7,5 mm. Het ging heel soepel en zonder pijn. Over twee maanden ga ik naar 8 mm. Carmen
4
Van 3mm naar 4mm ging moeilijk dus overwogen deze in 3,5mm te kopen. De stretch verliep prima alleen vind ik ze een beetje duur.
5
Prima plug. Het lukte niet om van 3mm naar 4mm te stretchen, maar met de tussenmaten wel :)
5
Fijne plug weer:) Van 4mm naar 5mm gaan met deze 4,5mm plug :) Ziet er leuk uit!
4
Zeer handige plug om te stretchen. Heb ze in 3, 4 en 5mm gekocht en ben er zeer tevreden over. Enige minpunt, de rubbertjes verlies je makkelijk na een nachtje slapen. Misschien handig om er een maat kleiner van rubbertje bij te bestellen.

Pagina's