Stretch Plug - Bullet

AOP

Stretch Plug - Bullet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 10,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Kleine stretchwondertjes, deze plugs! Comfortabele stretchplug van titanium met een vlakke voorzijde en afgeronde achterzijde. Ideaal voor het stretchen van kraakbeen in oren en je septum, maar natuurlijk ook ideaal voor lastige oorlellen die nét niet naar die ene maat toe willen. De plugs lopen in kleine maten, per halve millimeter, op waardoor je geen taper nodig hebt.

How to use:gebruik True Jelly om het plugje en je piercing goed glad te maken en druk voorzichtig de stretchplug erin om een halve millimeter verder te stretchen. De plug is voorzien van een groefje om de o-ring op zijn plaats te houden. Dit heeft geen verdere invloed op het stretchen, in de meeste gevallen voel je het niet eens.

Het draagvlak is gemeten tussen opstaand randje en o-ring.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30032
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.58712
Average: 4.6 (132 stemmen)

Cijfer

134 reviews

9,2
5
Handige plug om te stretchen. Vooral de tussenstap van een halve millimeter is top!
4.5
Echt een super service en ideaal dat ze per 0,5 mm verkopen
3.5
Niet de meest charmante plug. Hij is vrij zwaar, vooral aan de achterkant, dus hij hangt naar achter in je oor. Toch gebruik ik ze elke keer met stretchen omdat het voor mij de makkelijkste en fijnste manier is om naar de volgende maat te gaan. Door de ronde achterkant gaat ie gemakkelijk in je oor. Ik strech er mee, houd m n of twee dagen in en dan is het weer klaar!
5
Ik ben zeer tevreden over de stretchplug. Ik heb mij nostril gestretcht van 7 mm naar 7,5 mm. Het ging heel soepel en zonder pijn. Over twee maanden ga ik naar 8 mm. Carmen
4
Van 3mm naar 4mm ging moeilijk dus overwogen deze in 3,5mm te kopen. De stretch verliep prima alleen vind ik ze een beetje duur.

Pagina's