Stretch Plug - Bullet

AOP

Stretch Plug - Bullet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 13,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Kleine stretchwondertjes, deze plugs! Comfortabele stretchplug van titanium met een vlakke voorzijde en afgeronde achterzijde. Ideaal voor het stretchen van kraakbeen in oren en je septum, maar natuurlijk ook ideaal voor lastige oorlellen die nét niet naar die ene maat toe willen. De plugs lopen in kleine maten, per halve millimeter, op waardoor je geen taper nodig hebt.

How to use:gebruik True Jelly om het plugje en je piercing goed glad te maken en druk voorzichtig de stretchplug erin om een halve millimeter verder te stretchen. De plug is voorzien van een groefje om de o-ring op zijn plaats te houden. Dit heeft geen verdere invloed op het stretchen, in de meeste gevallen voel je het niet eens.

Het draagvlak is gemeten tussen opstaand randje en o-ring.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30052
Draagbare lengte: 
9 mm
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Titanium
Flare: 
Single Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (2 stemmen)

Cijfer

2 reviews

10,0
5
Tevreden, gemakkelijk te gebruiken maar voor mensen zoals ik die 0 aan pijn tolerantie heeft blijft het toch een pijnlijke ervaring. Mijn rechter oorlel heb ik een 16mm en mijn linker oorlel heb ik al jaren enkel een 6mm gehad omdat ik de pijn niet kon tolereren en het lastiger gaat dan mijn linker oorlel. Ik heb nu deze uitgeprobeerd en het is dit keer eindelijk gelukt om al naar een 7mm te gaan. De afronding zorgt ervoor dat het inbrengen gemakkelijker gaat. Ik raad het zeker aan al is het aan de dure kant.
5
Super!!!Had heel veel moeite om naar 7mm te gaan maar met deze plugs geen enkel probleem. Ze zijn zeer solide en hun geld absoluut waard

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.