Gouden Stalen Tunnel

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 8,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Onmisbare basics, speciaal voor opgerekte piercings! Mooie tunnel van super slijtvast, goud P.V.D. gecoat chirurgisch 316L staal, voorzien van een afschroefbare achterzijde. Hierdoor is de tunnel makkelijk te verwisselen. Deze tunnels hebben een mooie, afgeronde flare. Superglad gepolijst waardoor ze nóg prettiger dragen en er ook nog eens superchic uit zien. De tunnels hebben een perfect draagvlak (lengte) van 6mm voor de kleinere maten en 7mm voor de grotere maten vanaf 22mm. Ideaal voor diverse opgerekte piercings, met name oorlellen.

Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30018
Draagbare lengte: 
6 mm
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Flare: 
Afschroefbaar
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.354165
Average: 4.4 (24 stemmen)

Cijfer

24 reviews

8,7
3.5
Ontzettend mooie plugs, dat ze rond zijn afgewerkt is mooi voor het oog. Echter niet bepaald praktisch. Vaak lang zitten klooien om het vast te schroeven, en doordat het zo rond is kreeg ik niet altijd grip. Desalniettemin een prachtig sieraad, maar helaas onpraktisch.
5
Perfect! Kwaliteit is ook erg goed.
5
Mooie kwaliteit. Ik moest even wennen aan het hoge glim gehalte. Maar heb er al meerdere complimentjes over gekregen. Enige punt van aandacht is om tijdens het uitdoen en reinigen van de oren de voor- en achterkanten van de plugs goed bij elkaar te houden. Dit had ik niet gedaan en halverwege de dag viel er een achterkant van mn plug. Had toch niet genoeg grip. Na deze gewisseld te hebben zitten ze weer goed snug.
5
Een van mijn favorieten, erg mooi met de afgeronde randen!
5
Heel mooi! Superhandig in te doen, vergroten ook.

Pagina's