Mini Push-Fit Bioplast Labret

Bioplast

Mini push fit Bioplast labret
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Op zoek naar meer comfort? Look no further! Deze labretstaafjes van Bioplast zijn bijzonder geschikt voor lippiercings en hebben een dikte van 1,2 mm.

Bioplast is een kunststof die bijzonder comfortabel draagt en mild is voor tanden en tandvlees. Deze labretstaafjes behoren tot het superhandige push-fit systeem, wat wil zeggen dat je hier speciale accessoires voor moet aanschaffen welke je simpelweg op zijn plek duwt. Let op: je ontvangt alleen het losse staafje na het bestellen van dit artikel, zonder de push-fit accessoires. De gewone opschroefaccessoires zijn niet geschikt voor deze labrets, gebruik daarom alleen de bijbehorende push-fit accessoires
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
16050
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast
Schroefdraad: 
Push fit

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.463965
Average: 4.5 (111 stemmen)

Cijfer

112 reviews

8,9
3.5
Ziet er uit als goede kwaliteit. Ik vind alleen de achterkant nog best groot voor een 'mini'.
5
Altijd handig om extra's te hebben hiervan. Ik gebruik ze meestal bij mijn tragus in 6mm lengte!
5
Eigenlijk vind ik dit veel beter werken dan met schroefdraad. En prettig dat het materiaal Bioplast is, waardoor er geen allergische reactie kan komen.
4.5
Was even doorduwen, omdat mijn ander staafje met schroefdraad was. Maar nu heb ik een mooier effect, steentje ligt mooi op de huid.
2.5
Ik ben sceptisch of het push dingetje ook echt in het buisje blijft zitten. Ben beetje bang om mijn gouden insert te verliezen. Maar ik ben ten einde raad met mijn gerriteerde conch dus hij krijgt nog n kans met een bioplast staafje. Nu maar hopen. De insert in het buisje krijgen was bijna niet te doen.

Pagina's