Bioplast Labret Retainer

Bioplast

Bioplast labret retainer
  • Maat
    1,2 mm
  • Balmaat
    2,5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95

Beschrijving

Moet je piercing even wat minder zichtbaar zijn? Dan zijn deze retainers de oplossing voor je! Ook wanneer je je metalen sieraad tijdelijk moet vervangen voor een sieraad van kunststof (bijvoorbeeld in verband met een medische ingreep) bieden onze retainers de uitkomst. Deze comfortabele labret retainer van Bioplast heeft een dikte van 1,2 mm. De retainer is voorzien van een vast plaatje wat je aan de binnenkant van je lippiercing draagt, het andere uiteinde met het kleine plaatje draag je aan de buitenkant van je piercing.

Bioplast is een hoogwaardig kunststof en licht flexibel en hierdoor extra mild voor tanden en tandvlees.

Let op: gebruik alleen de bijgeleverde inserts bij deze Bioplast Retainers. De andere inserts uit ons assortiment passen niet op deze retainers.
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
26002
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.326925
Average: 4.3 (52 votes)

Cijfer

52 reviews

8,7
4.5
Perfect voor wanneer een piercing niet mag op het werk.
4
Goede oplossing voor als je piercing niet zichtbaar mag zijn voor school/werk. Ik gebruik het voor mijn helix als ik mijn uniform aan doe. Het is wel moeilijk in te krijgen.
5
Ideaal voor wanneer je met een gefrustreerde piercing zit die je niet te lang kan uitlaten, en je onder de MRI moet! Ik gebruik hem voor mijn tragus. Het voetje achteraan is ook minder opvallend voor moest je uw piercing net iets minder opvallend willen (werk,...)
4.5
Gebruikte hem als retainer voor een operatie, maar hij viel de dag van te voren onder de douche eruit en door het putje. Oeps.
4.5
Eerste indruk is erg goed. Ik vind het heel handig voor mijn Monroe piercing. Hij is goedgekeurd door mijn baas en het staafje van 6mm past mij precies. Ik had geen last bij het indoen, enkel het eruit trekken van de insert is bij de ene keer wat lastiger dan de andere, maar dat valt wel te overzien. Ik heb zelf een insert met glittertje die er in past om snel mee terug te wisselen na het werk. Dit is mijn eerste bioplast labret en het is toch wel zoveel prettiger voor de binnenkant van je mond! Erg tevreden tot nog toe, zeker voor de naar mijn mening goedkope prijs. Ga waarschijnlijk wel een reserve halen binnenkort!

Pagina's