Bioplast Labret Retainer

Bioplast

Bioplast labret retainer
  • Maat
    1,2 mm
  • Balmaat
    2,5 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
3,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Moet je piercing even wat minder zichtbaar zijn? Dan zijn deze retainers de oplossing voor je! Ook wanneer je je metalen sieraad tijdelijk moet vervangen voor een sieraad van kunststof (bijvoorbeeld in verband met een medische ingreep) bieden onze retainers de uitkomst. Deze comfortabele labret retainer van Bioplast heeft een dikte van 1,2 mm. De retainer is voorzien van een vast plaatje wat je aan de binnenkant van je lippiercing draagt, het andere uiteinde met het kleine plaatje draag je aan de buitenkant van je piercing.

Bioplast is een hoogwaardig kunststof en licht flexibel en hierdoor extra mild voor tanden en tandvlees.

Let op: gebruik alleen de bijgeleverde inserts bij deze Bioplast Retainers. De andere inserts uit ons assortiment passen niet op deze retainers.
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
26002
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.327275
Average: 4.3 (55 stemmen)

Cijfer

55 reviews

8,7
5
Handig dingetje! Ik heb het aan m'n bestelling toegevoegd zodat ik een transparant (en kunststof) sieraad in huis heb voor als het nodig is.
3
Je ziet het sieraad inderdaad niet zitten. Heel handig voor als je bij een ziekenhuisonderzoek geen sieraden mag dragen. Ik heb het sieraad er bij een piercer laten plaatsen. Echter begint het staafje meteen te scheuren waardoor mijn tragus "opnieuw gepierced" moest worden zodat het staafje geplaatst kon worden.Zodra het zit nergens last van en valt het bijna niet op!
5
Op mijn werk mag ik geen sieraden dragen, maar wil regelmatig een nieuwe piercing. Heb deze retainer besteld en draag deze nu totdat de piercing genezen is. Niemand ziet er iets van.
4.5
Perfect voor wanneer een piercing niet mag op het werk.
4
Goede oplossing voor als je piercing niet zichtbaar mag zijn voor school/werk. Ik gebruik het voor mijn helix als ik mijn uniform aan doe. Het is wel moeilijk in te krijgen.

Pagina's