Tongpiercing Retainer

Bioplast

Tongue piercing retainer
  • Maat
    1,6 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
2,95

Beschrijving

Moet je piercing even wat minder zichtbaar zijn? Dan zijn deze retainers de oplossing voor je! Ook wanneer je je metalen sieraad tijdelijk moet vervangen voor een sieraad van kunststof (bijvoorbeeld in verband met een medische ingreep) bieden onze retainers de uitkomst. Deze comfortabele tongpiercing retainer van Bioplast heeft een dikte van 1,6 mm. De retainer is voorzien van een vast plaatje wat je aan de bovenkant van je tongpiercing draagt, het andere uiteinde met het o-ringetje draag je aan de onderkant van je piercing. Verkrijgbaar in diverse lengtes.

Bioplast is een hoogwaardig kunststof en licht flexibel. Hierdoor is het extra mild voor tanden en tandvlees.
Merk: 
Bioplast
Artikelnummer: 
26000
Kleur: 
Transparant
Materiaal: 
Bioplast

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

3.52381
Average: 3.5 (21 stemmen)

Cijfer

21 reviews

7,0
5
Top! Past prima, heel fijn als ik een keer wil dat mijn piercing niet zichtbaar is.
2
Voor mij niet bruikbaar. Het plaatje bleef achter mijn tanden hangen, waardoor het staafje (inclusief ringetje) naar boven schoot en vast kwam te zitten IN mijn tong. Grote paniek dus.Ik heb alles er wel weer uitgekregen, maar ik zal het niet meer gebruiken. Ik zou zelf liever een retainer hebben met een vast plaatje aan de ene kant en een doorzichtig klein balletje aan de andere kant, voor onder mijn tong.
5
Ik heb deze gekocht en vind hem gewoon super!
1
Waardeloos. Had dit nodig voor een operatie. Maar bij het indoen viel hij er de 1e minuut al weer uit. Daarna ook niet meer ingekregen omdat het topje in me keel ergens zat. Nu is mijn tongpiercing dichtgegroeid.
1
Voor het gebruik voor een tongpiercing is dit waardeloos. De labret stud blijft opzich goed zitten maar zit af en toe vast in het piercinggat. Tevens aan de onderkant er het minuscule o-ringetje zeer snel verdwenen. En was ik na 3 dagen beide retainers alweer kwijt.

Pagina's

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.