Zwart Stalen Tunnel

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95

Beschrijving

Onmisbare basics, speciaal voor opgerekte piercings! Mooie tunnel van super slijtvast zwart P.V.D. gecoat chirurgisch 316L staal, voorzien van een afschroefbare achterzijde. Hierdoor is de tunnel makkelijk te verwisselen. Deze tunnels hebben een mooie, afgeronde flare. Superglad gepolijst waardoor ze nóg prettiger dragen en er ook nog eens superchic uit zien. De tunnels hebben een perfect draagvlak (lengte) van 6mm voor de kleinere maten en 7mm voor de grotere maten vanaf 22mm. Ideaal voor diverse opgerekte piercings, met name oorlellen.

Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30017
Draagbare lengte: 
6 mm
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Flare: 
Afschroefbaar
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.23913
Average: 4.2 (23 stemmen)

Cijfer

23 reviews

8,5
5
Fijne tunnel om te dragen en mooi in het zwart.
4
Tunnels voelen stevig aan. Schroefdraad is in het begin wat stroefjes, maar met een aantal keer dragen is dit prima. Zien er goed uit en de afgeronde randen dragen erg fijn!
5
Mooi sieraad. Erg makkelijk in te brengen door de schroefdraad.
4.5
(6mm) Zit lekker, is niet overdreven zwaar vergeleken met andere 6mm sieraden. En de afgeronde randen zijn erg fijn, vooral bij het bellen geven geen krasjes op je scherm!
4
Snelle levering. Mooie tunnel, wel wat zwaar als je het niet gewend bent. Verder heb ik er af en toe moeite mee om hem dicht te draaien.

Pagina's