Double flared eyelet

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 7,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Onmisbare basics, speciaal voor opgerekte piercings! Comfortabele double flared eyelet van goudkleurig P.V.D. gecoat chirurgisch staal. De eyelet is voorzien van twee flares, je hebt dus geen o-ringen nodig om het sieraad op zijn plek te houden. Eenvoudig maar comfortabel sieraad, geschikt voor elke gelegenheid. Ideaal voor diverse opgerekte piercings, met name oorlellen.

Double flared sieraden zijn ideaal voor reeds herstelde, opgerekte piercings! Ze zijn makkelijk schoon te houden en je hebt geen o-ringen nodig. Pas opgerekt of minder flexibele oorlellen? Wacht dan nog een tijdje voordat je double flared sieraden gaat dragen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30007
Draagbare lengte: 
9 mm
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.555555
Average: 4.6 (54 stemmen)

Cijfer

54 reviews

9,1
3
Echt een hele mooie subtiele tunnel. Bij 6mm zie je de binnenkant een stuk beter dan bij kleinere formaten. Ik vind ze voor mijn oor wel te langwerpig, ze schuiven dan een beetje naar voren, dus altijd even opletten en corrigeren. Double flared is fijn en niet te hoog, krijg ik de tunnels er ook makkelijk weer uit! Wel snel kans dat ze uitvallen, maar heb dat liever dan dat ik ze er niet uit krijg.
5
Super mooie tunnels, klassiek en netjes. Heb ze groter genomen na het oprekken van mijn oorlellen. Deze (8mm) zijn beter in verhouding qua doorsnee / breedte dan bijv. de 6mm! Mijn oorlel is wel erg flexibel dus ze voelen wat los, maar tot nog toe zijn ze keurig blijven zitten!
5
Simpele maar toch charmante tunnels. Ze zijn subtiel maar je kan toch je gerekte oorlel showen tijdens feestjes of andere speciale gelegenheden. Ze gaan makkelijk in en zijn zeer licht (8mm) de lengte (9mm) is redelijk lang, ze steken bij mij aan de achterzijde zo'n 5mm uit. Maar dat ziet toch niemand.
4
Opvallende feesttunnels :) Ik heb ze in 12mm en 14mm, leuk om te combineren met een gouden plug met figuurtje erin!
4
Deze tunnels zitten heel fijn en blijven goed zitten! Ik draag ze vaak met speciale gelegenheden.

Pagina's