Double flared eyelet

AOP

Double flared eyelet
-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf 6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Onmisbare basics, speciaal voor opgerekte piercings! Comfortabele double flared eyelet van zwart P.V.D. gecoat chirurgisch staal. De eyelet is voorzien van twee flares, je hebt dus geen o-ringen nodig om het sieraad op zijn plek te houden. Eenvoudig maar comfortabel sieraad, geschikt voor elke gelegenheid. Ideaal voor diverse opgerekte piercings, met name oorlellen.

Double flared sieraden zijn ideaal voor reeds herstelde, opgerekte piercings! Ze zijn makkelijk schoon te houden en je hebt geen o-ringen nodig. Pas opgerekt of minder flexibele oorlellen? Wacht dan nog een tijdje voordat je double flared sieraden gaat dragen.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
30004
Draagbare lengte: 
9 mm
Coating: 
P.V.D. Zwart
Kleur: 
Zwart
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.474575
Average: 4.5 (59 stemmen)

Cijfer

59 reviews

8,9
5
Zit nu op 12mm. Heb deze tunnels vanaf 6mm en kan niet zonder. Wat een top quality en zit heel fijn. Staat altijd mooi en zit enorm comfortabel.
5
Dit is een hele fijne tunnel met een breed draagvlak. Absolute aanrader voor iemand met bredere oorlellen (of een blow out).
5
Goede basic. Erg comfortabel en houden goed, ook tijdens het slapen.
5
Ze zeggen dat elke vrouw een zwarte jurk in haar kast moet hebben maar ik vind dat iedereen (man/vrouw/overig) deze gewoon moet hebben! Super tunnels!
5
Deze moet je gewoon in je collectie hebben! Ze zijn erg licht, het zwart staat bij alles en ze zien er gewoon nice uit ;) #22mm

Pagina's