Sono Houten Teardrop Plug - Bol

AOP

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
6,95
3,48
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Piercingsieraden gemaakt van natuurlijk materiaal! Prachtige, houten plugs van sono hout met een mooie teardrop vorm en dubbele flare. Het hout is mooi glad gepolijst zodat de details goed naar voren komen en het hout mooi glanst. Deze plugs hebben een licht bollende voorzijde. Hout is superlicht en draagt erg comfortabel. Prachtige piercingsieraden voor je opgerekte oorlellen en geschikt voor elke gelegenheid!
  • Double flared, geen o-ringen nodig
  • Gemaakt van sono houtmet een prachtige kleur
  • Licht en comfortabel
  • Met mooie druppelvorm en iets bolle voorzijde
  • Prijs per stuk
Wrijf deze piercingsieraden af en toe op met een beetje jojoba olie, dan blijven ze langer mooi en wordt de kleur iets donkerder! Deze sieraden zijn volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kan in sommige gevallen de maat iets afwijken.
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
51352
Draagbare lengte: 
8 mm
Kleur: 
Donkerbruin
Materiaal: 
Hout
Flare: 
Double Flare

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (3 stemmen)

Cijfer

3 reviews

10,0
5
Ik heb ze voor mij en m'n vriend besteld, 2 kleuren bruin en zwart. Heel mooi hout is het en de vorm is ook super tof! Ze zijn ofcourse ietsje groter dan je ronde plugs/tunnels maar olie ff je oor in en je kan hem zo in doen. Heel blij mee!!!!!
5
Superleuke plugs! Ze hebben een heel mooi houtpatroon en de bolle voor-en achterkant geven ze een chique uiterlijk. De puntjes zijn een beetje scherp, maar goed insmeren met olie en ze gaan makkelijk in. Ze zitten heerlijk, dragen licht. Weer eens wat anders dan de standaard ronde plugs!
5
Wat een leukerds! Echt zo'n lieve en leuke plugs! De vorm en de kleur zijn echt mooi. En het is weer eens totaal wat anders. Even geen zin in moeilijke sieraden? Of hangers die je met gevoel en liefde moet behandelen als je ze in hebt (niet dat dat hier niet mee hoeft, het is tenslotte hout maar bedoel meer dat er niks aan hangt zoals 'n hangertje o.i.d. waar je per ongeluk in blijft hangen als je je lange haren goed doet of borstelt, maar je snapt vast wel wat ik bedoel). Ze zijn zeker een aanvulling in mijn inmiddels gegroeide piercing collectie. Love it. Ok ffe wat handige info: gaan makkelijk in en uit en dragen fijn. Lekker licht en comfortabel!

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.