Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van chirurgisch staal. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Met name geschikt voor lippiercings , helixpiercings en septumpiercings. Verkrijgbaar in diktes tot en met 3 mm!
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20350
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.73585
Average: 4.7 (53 votes)

Cijfer

54 reviews

9,5
5
Heel handig ringetje! Ik gebruik deze voor in mijn lip. Veel minder gepruts als bij een ringetje met een segment dat je met behulp van een tangetje erin moet krijgen! Duurt 5 seconden en je ziet het verschil niet. Heb deze zowel in zilver als roodgoud. Staan beide prachtig!
4
Ik heb deze piercing voor mijn conch gekocht in 12mm. Zit helemaal perfect! Alleen het dicht klikken is even lastig. Hij zit stevig en kan niet zomaar open gaan en eruit vallen!
3.5
Uiteindelijk prijkt dit ringetje mooi in mijn septum en kan ik hem makkelijk verwisselen, en hij is er nog nooit zomaar uit gevallen! Maar toen ik hem net binnenkreeg kon het kleinere stukje niet ver genoeg open zodat ik hem in kon doen waardoor ik hem heb moeten forceren. Na wat gepruts met tangetjes echter wel allemaal voor elkaar gekregen. Aanrader, maar wel wat duur in verhouding met andere goedkopere sieraden(zelfs op deze site) die wel meteen draagbaar zijn.
5
Super sieraden! Had beide met een minuutje erin zitten en voel er niks van. Door de clicksluiting zijn ze heel makkelijk in gebruik!
5
Zit mooi, het scharnier en de sluiting zijn bijna niet zichtbaar. De piercing is vrij makkelijk om te sluiten, eens je doorhebt in welke hoek je moet duwen. Ideaal :)

Pagina's