Click Ring

AOP

Click Ring
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
7,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van chirurgisch staal. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Met name geschikt voor lippiercings , helixpiercings en septumpiercings. Verkrijgbaar in diktes tot en met 3 mm!
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20350
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.73684
Average: 4.7 (57 votes)

Cijfer

58 reviews

9,5
4
Great conditions. I had a little of a hard time closing the ring but they fit perfectly.
5
Heel handig!
5
De oplossing voor mijn lastige tragus! Hij bleef maar ontsteken, deed ontzettend pijn en een ander staafje kreeg ik er met geen mogelijkheid in.. deze ging er vlotjes in en heeft de piercing voldoende lucht gegeven om te kunnen genezen, het ringetje beweegt ook een stuk minder dan mijn staafje. EN het kliksysteem is foolproof!
5
Ik gebruik een 8 mm als Septumpiercing. Mooi subtiel ringetje en een goede sluiting!
5
Heel handig ringetje! Ik gebruik deze voor in mijn lip. Veel minder gepruts als bij een ringetje met een segment dat je met behulp van een tangetje erin moet krijgen! Duurt 5 seconden en je ziet het verschil niet. Heb deze zowel in zilver als roodgoud. Staan beide prachtig!

Pagina's