Click Ring - Recht Draagvlak

AOP

  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
5,95

Beschrijving

Makkelijk te openen en te sluiten! Mooie Click Ring voor je piercings, gemaakt van chirurgisch staal. De ideale ring voor je piercing als je graag een gladde ring in je piercings draagt die ook nog eens makkelijk te openen en sluiten is. Het segmentje in deze ring zit vast aan de ring en heeft aan een zijde een scharnier. Je klikt hem zo open, doet hem in je piercing en klikt hem weer dicht. Done! Deze ring is uitgerust met een recht draagvlak voor een stabiele en comfortabele pasvorm.

  • Handige click ring voor diverse piercings
  • Met rechtdraagvlak voor stabiliteit en comfort
  • Gemaakt van chirurgisch staal
  • Verkrijgbaar in 1,2mm en 1,6mm
  • Verkrijgbaar in diverse diameters
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
20440
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch Staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.72222
Average: 4.7 (9 stemmen)

Cijfer

9 reviews

9,4
5
Very comfortable I've been looking for hoops with a straight section to sit in nose and cartilage piercings, more comfortably. So happy to find these!
5
Heel fijn voor in de conch. Geeft meer rust dan een gewone ring, voor mij. Blijft mooi op zijn plek hangen door dat rechte stukje.
5
Mijn septum piercing is vrij laag geschoten. Dus enorm moeilijk om iets te vinden wat wel mooi past. En eindelijk heb ik het kunnen vinden! 6mm en door het rechte stukje valt ie nog wat kleiner waardoor het mooi aansluit. Zeer blij!
5
Echt top! Door het rechte stukje zit hij super comfortabel in mijn conchpiercing. Diameter klopt precies. Hij trekt niet aan het oor, blijft goed op zijn plek maar is nog makkelijk te bewegen en te verplaatsen als je dat wilt. Clicksysteem werkt super. Bedankt!
4
Een fijne click ring voor iemand zoals ik met een eigenwijs oor! Elke keer als ik een ring in mijn helix piercing wil doen krijgt mijn oor het moeilijk. Toen ik deze piercing spotte met een recht draagvlak heb ik hem gelijk toegevoegd aan mijn mandje. Hij zit heel comfortabel en ik heb geen last ervan. Wel is het draagvlak wat aan de korte kant en het past maar net! Ik hou hem dus wel goed in de gaten. Voor de rest is het een super uitvinding!

Pagina's