Titanium Labret Stud - Threadless

AOP

Titanium Labret Stud - Zonder Schroefdraad
  • Maat
    1,2 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Ga voor comfort en gemak met onze piercingsieraden zonder schroefdraad! Deze threadless labret is gemaakt van titanium, heeft een dikte van 1,2 mm en is verkrijgbaar in diverse lengtes. Ideaal voor allerlei piercings, waaronder kraakbeenpiercings en lippiercings. Deze piercingsieraden hebben geen schroefdraad, maar een handig push/pull systeem waardoor je nog makkelijker je piercing kunt wisselen. Let op: deze staafjes kunnen uitsluitend gebruikt worden met onze andere schroefdraadloze piercingaccessoires. Je ontvangt alleen het staafje, zonder afgebeeld threadless accessoire.

Hoe te gebruiken:
Al onze accessoires zijn al licht voorgebogen. Check bij het eerste gebruik of het vast genoeg blijft zitten. Zo niet, dan duw je de pin van het accessoire tot ongeveer halverwege in het piercingstaafje. Duw het accessoire vervolgens iets naar beneden, zodat de pin buigt. Duw vervolgens het accessoire helemaal op zijn plek. De druk van de iets gekromde pin zal ervoor zorgen dat het sieraad op zijn plek blijft zitten! Je kunt het accessoire weer verwijderen door er zachtjes aan te trekken. Deze instructie vind je ook terug bij de productfoto's.
  • Geschikt voor diverse piercings, waaronder lippiercings, traguspiercings en helixpiercings
  • Gemaakt van topkwaliteit titanium
  • Piercingsieraden zonder schroefdraad, makkelijk om in te doen!
  • Met 3 mm discje aan de achterzijde
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes
Merk: 
AOP
Artikelnummer: 
66002
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Titanium
Schroefdraad: 
Threadless

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Wat top dat AoP nu ook threadless piercingsieraden verkoopt! We kenden het systeem natuurlijk al van oa. NeoMetal, maar de kwaliteit van AoP is net zo goed maar veeel betaalbaarder!
5
Eerste keer dat ik dit systeem gebruik, het is veel makkelijker dan een schroefdraad en je hoeft het ook niet af en toe vast te duwen (zoals je een schroefdraadje af en toe wel moet aandraaien). Super systeem! Het kleine formaat discje aan de achterkant is ook fijn.
5
Als je threadless eenmaal geprobeerd hebt wil je niets anders meer. Ze zitten bij mij in mijn forward helix (2x) en inner conch. Het in doen moet je even een handigheidje in krijgen, maar het draagt super. Het fijne is ook dat je diverse knopjes/balletes kunt toepassen op deze labret.
5
Heb deze andersom in me 3e lobe zitten en dan "achter" een bolletje erin. Losse disc was er niet en zo heb ik toch de piercing die ik wilde met beetje creativiteit.
5
Eerste keer dat ik threadless gebruik. Ben fan. Geeft het gevoel dat je sieraad veilig in je oor zit.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.