Tapered Insertion Pin Met Schroefdraad

-+
Aantal & prijs is per stuk
Vanaf
-50%
9,95
4,98
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

Deze mooie, korte insertion pins zijn aan de achterzijde voorzien van schroefdraad. Ze zijn gemaakt om samen met onze titanium tunnels te gebruiken. Als je deze pin op de tunnel schroeft kan je heel eenvoudig stretchen én het sieraad tegelijk in doen. Je duwt de pin met tunnel eraan vast langzaam door je oorlel net zover dat de tunnel in je oorlel zit. Hierna schroef je de pin van de tunnel af en je bent klaar met stretchen. Uitgebreide uitleg over veilig stretchen vind je in onze handleiding om je piercings op te rekken.

Let op! De tunnels moet je los bestellen. Deze worden niet meegeleverd.
Artikelnummer: 
57102
Totale lengte: 
40 mm
Kleur: 
Zilver
Materiaal: 
Chirurgisch staal

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

5
Average: 5 (5 stemmen)

Cijfer

5 reviews

10,0
5
Stretch heel soepeltjes en heel snel. Normaal gesproken gebruik ik de stretchers die je nog even in het oor laat maar door deze manier kan je pijnloos er gelijk een tunnel in schuiven. Merkte wel aangezien ik zelf een single flared tunnel erbij heb besteld dat het soepeltjes aan sluit op de stretcher. Helaas is het niet gelijk in de eerste poging gelukt. Dit natuurlijk omdat de tunnel er losjes overheen geschoven zat (wat overigens wel perfect op elkaar aansloot) toch nog dat het niet gelijk lukte. Uiteindelijk toch gelukt en de manier van strechen is dan toch ook wel heel erg fijn.
5
Heel handige stretchtool! Vlot van 6mm naar 8mm gestretcht. Het schroefje paste wel niet op mijn stretch(allebei dezelfde schroefkant), maar dat was eerder mijn eigen domme fout. Toch kreeg ik ook mijn stretch er makkelijk in! Zeker een aanrader!
5
Overal gezocht voor een 7mm stretcher, en na een tijdje eindelijk gevonden. Mijn oren vonden het niet zo prettig om van 6mm naar 8mm te gaan, dus dan maar met een tussenstapje. Super handig, voor als je oren niet meewerken hihi.
5
Makkelijk, mooi, stretch goed. Werkt fijn!
5
Mooie stretch tool en gaat gemakkelijk je stretch in. Ook vind ik deze taper het lekkerst in je stretch gaan tot nu toe en je sieraad gaat er gemakkelijk in mee.

Selfies

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om selfies te kunnen uploaden.