Wat zijn O Ringen?

O-Ringen zijn speciale ringen (vaak gemaakt van nitrile) die je gebruikt om een piercing plug, tunnel of speciale stretching plug op zijn plek te houden. Soms kun je een o-ring kwijt raken, dan kan het handig zijn om een losse o-ring bij te bestellen zodat je je piercingsieraad op zijn plek kunt houden. Onze o-ringen worden gemaakt van de allerbeste materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je O-Ringen voor je plug of tunnel kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! In onze webshop vind je zwarte o-ringen en transparante o-ringen. Onze O-Ringen zijn ideaal als je reserve o-ringen op zak wil hebben, of gewoon meerdere o-ringen in diverse maten aan je voorraad toe wil voegen.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste O Ringen koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn experts op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Je hebt bij ons garantie op je aankoop en onze unieke services maken je shopervaring helemaal compleet. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.