Mini Barbell

  • Maat
    1,2 mm
  • Balmaat
    3 mm
-+
Aantal & prijs is per stuk
6,95
  • Snelle levering
  • Enorme voorraad
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geweldige kwaliteit

Beschrijving

De onmisbare basics, maar dan in schitterend goud! Deze barbell heeft een dikte van 1,2 mm en beide balletjes zijn afschroefbaar. Gemaakt van chirurgisch 316L staal met een 24 karaats gouden P.V.D. coating en ideaal voor piercings op diverse lichaamsplekken!

Onze nieuwe collectie gouden sieraden komen met recht van de bovenste plank. Superhoge kwaliteit en voorzien van een slijtvast, echt laagje goud! Dankzij vernieuwde technieken is de gouden coating helemaal slijtvast. Dus geen goudkleurige coating die er na verloop van tijd afslijt, maar prachtige sieraden die hun glans en comfort blijven behouden. En natuurlijk staan we garant voor de kwaliteit wanneer je besluit je piercings in onze online shop te kopen!
Artikelnummer: 
20715
Coating: 
P.V.D. Goud
Kleur: 
Goud
Materiaal: 
Chirurgisch staal
Schroefdraad: 
Normaal Schroefdraad

Reviews

Ik heb een account

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven.

4.933335
Average: 4.9 (15 stemmen)

Cijfer

15 reviews

9,9
4.5
Ziet er leuk uit, alleen raak de balletjes kwijt omdat ze zo klein zijn.
5
Altijd handig en kleur blijft lang mooi.
5
In combinatie met de 5mm siliconen discs is dit echt een perfecte oplossing voor een moeilijke conch. Expres 10mm barbell gedaan ivm de siliconen discs en kans op zwelling en het zit echt als gegoten. Klein balletje zorgt ervoor dat ik geen last heb van oordopjes etc. en qua kleur past het perfect bij de rest van mijn piercings. (Ik heb meerdere items van dit materiaal en geen enkele is nog verkleurd, ook al draag ik ze al meerdere jaren.)
5
Heb nu al een lange tijd de piercing in mijn helix zitten. Erg prettig dat je aan beide kanten het balletje eraf kan draaien. Verder is de piercing in het afgelopen jaar niet van kleur veranderd en heeft nog steeds zijn mooie gouden kleur!
5
Ik had een 8mm besteld voor mijn helix want de 6mm die ik had voelde oncomfortabel. Deze beweegt wat meer maar voelt veel beter en stoort me ook niet in mijn slaap. En natuurlijk ziet het er ook leuk uit. Zeer tevreden

Pagina's