Shopnieuws: huisgemaakte nazorg, custom plug opties en meer!

21 dec 2017

2017, wat een jaar! Het zit er alweer bijna op, maar dit is natuurlijk een mooi moment om nog eens terug te blikken op de hoogtepunten en nieuwtjes rondom je lievelingsshop: All Over Piercings.

What's new?

Stilzitten, daar doen we duidelijk niet aan. In 2017 zijn we begonnen met prachtige, nieuwe uitbreidingen in onze shop. Van het graveren van de mooiste ontwerpen tot het maken van onze huisgemaakte nazorgartikelen. En dat leverdere een hoop mooie producten op. Welke precies? Dat lees je hieronder!

Piercing Nazorg

Als het op piercing nazorg aankomt, weten we wat we zelf graag zouden willen gebruiken. Handgemaakte, verzorgende artikelen tegen een betaalbare prijs. Uiteindelijk zijn daar onze huisgemaakte nazorgartikelen uit voort gekomen, waar we (om eerlijk te zijn) zelf ook geen genoeg van kunnen krijgen! Samengesteld uit de fijnste ingrediënten, vegan en niet getest op dieren. Wél uitvoerig getest op onszelf, natuurlijk.

Oorsmeer

Oorsmeer is onze nieuwste telg in de huisgemaakte nazorg-reeks. Oorsmeer is een fijne, boterachtige balsem die perfect is om je opgerekte oorlellen mee te verzorgen, maar ook ideaal is om mee te stretchen. Verkrijgbaar in een 10 grams verpakking, genoeg voor flink wat Oorsmeerwerk!

Bestel Oorsmeer hier

Piercing Deodorant

Regelmatig je piercings schoonhouden is natuurlijk de sleutel tot een frisse piercing. Maar iedereen weet dat piercings ondanks al die voorzorgsmaatregelen soms toch minder fris kunnen gaan ruiken. Niet omdat ze gruwelijk vies zijn, maar wel omdat je huid zich constant vernieuwt en huidvetten, zweet en schilfertjes zich kunnen ophopen rondom je piercing. No worries, met een beetje piercing deodorant zorg je ervoor dat je piercings elke dag weer fris ruiken! Een blikje Piercing Deodorant heeft een inhoud van 5 gram en gaat superlang mee.

Bestel Piercing Deodorant hier

Piercing EHBO Kit - Kraakbeenbultjes

Eerste Hulp Bij Piercing- Ongelukken! Deze handige kit bevat alles wat je nodig hebt om kraakbeenbultjes te lijf te gaan. In onze Piercing EHBO Kit voor Kraakbeenbultjes zit een zakje Zout om je eigen zoutoplossing te maken, Tea Tree om kleine irritaties tegen te gaan en onze eigen Silicone Healing Discs die je helpen om zo snel mogelijk van je kraakbeenbultjes af te komen. Aangevuld met steriele gaasjes om je piercing mee schoon te maken.

Bestel Piercing EHBO Kit - Kraakbeenbultjes hier

Silicone Healing Discs

Oh, wat zijn deze fijne discjes een uitkomst! Silicone wordt al een behoorlijke tijd toegepast bij de genezing van wonden en is in de medische wereld al goed bekend. Nu zijn er deze handige discjes van silicone die je helpen bij het genezen van je piercings. De discjes schuif je om het staafje van je piercing heen en rust zo tegen de piercing aan. Ideaal voor kraakbeenbultjes, maar ook perfect als je soms last hebt van een piercing die net iets te graag tegen zacht weefsel aandrukt, zoals lippiercings of tongpiercings. De discjes zorgen ervoor dat de druk beter verdeeld wordt waardoor je minder last hebt van vervelende irritaties. Verpakt per 6 stuks, makkelijk schoon te maken en natuurlijk herbruikbaar.

Bestel Silicone Healing Discs hier

BEAM! Plugs en custom houtgravures

Sinds dit jaar kun je bij ons terecht voor de mooiste, houten plugs met unieke ontwerpen! Al deze ontwerpen zijn All Over Piercings Exclusives, dus nergens anders verkrijgbaar. Wanneer je een setje BEAM! Plugs besteld, graveren wij deze ontwerpen op onze eigen selectie houten plugs. Zo heb je altijd een uniek, handgemaakt setje sieraden waar je goed mee voor de dag kunt komen. Maar dat is natuurlijk niet alles, want naast de houten plugs kunnen we inmiddels ook custom gegraveerde kammen maken, sieraden etuis en nog veel meer! En wil je iets laten graveren met je eigen tekst of ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op, dan checken we de mogelijkheden voor je.

BEAM! Plugs

Comfortabele, houten plugs met de mooiste gravures: die vind je natuurlijk bij All Over Piercings! Onze BEAM! Plugs zijn voorzien van unieke ontwerpen die voor, of dóór ons getekend zijn. We hebben een gigantische voorraad plugs in huis zodat we supersnel voor je aan de slag kunnen. Nadat je plugs door ons gegraveerd zijn, worden ze zo snel mogelijk naar je toegestuurd. BEAM! Plugs zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en in maten tot en met 50 millimeter.

Bekijk alle BEAM! Plugs hier

 

BEAM! Custom Graveer Service

In onze shop vind je ontzettend veel BEAM! ontwerpen waar je zo uit kunt kiezen. Maar je kunt bij ons ook terecht voor custom graveer opties! Heb je een eigen ontwerp, idee voor een tekst of wil je met ons brainstormen over de mogelijkheden? Vinden we tof! Stuur een mailtje naar info@alloverpiercings.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Op naar 2018!

Er komt nog een hoop meer moois aan! Nieuwe collecties plugs, oorbellen, andere sieraden... En ook onze huisgemaakte nazorgreeks willen we gaan uitbreiden met nog meer fijne, handgemaakte producten. En jullie ideeën zijn natuurlijk altijd welkom, dus mail je tips of feedback naar info@alloverpiercings.nl